LED дисплей с работещ текст WiFi 66 см x 9,6 см - син

Код: 95-030
U$284.90 Цена без ДДС: U$237.42
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

LED дисплей с работещ текст WiFi 66 см x 9,6 см - син, с поддръжка за въвеждане на текст, използвайки безжична връзка директно от мобилния ви телефон.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED дисплей с работещ текст WiFi 66 cm x 9,6 cm - син с подкрепата за въвеждане на текст, използвайки безжична връзка директно от мобилния ви телефон. Програмирането на съобщение никога не е било по-лесно, просто свържете мобилния си телефон с LED панел с WiFi връзка, изберете текстово съобщение от телефона си и го изпратете. Подчертайте бизнеса си с привличащ погледа начин с LED дисплея и подобрете своята марка в съзнанието на клиентите си за част от времето . Светодиодни платки - осветителни реклами, където можете да зададете собствен текст. Идеален за различни операции. Рекламните панели също могат да бъдат направени по поръчка - цената е адекватна на изискванията.

LED дисплеят поддържа многоезичен режим, показва текстови съобщения, символни номера и векторни диаграми. С картата с памет той също така поддържа съхранението и управлението на съдържание за хиляди уведомления и съобщения. LED дисплеят с плъзгащ се текст е отлично рекламно устройство за всеки бизнесмен с операция, офис, магазин или ресторант.

LED панел wifi син

Светодиодният дисплей е енергоспестяващ и поддържа автоматично включване / изключване , което можете да използвате, когато задавате текст по време на работното време, по време на работа или по време на работното време. Той има 4 нива на яркост, което позволява да се намали консумацията на енергия на WiFi LED панела.

WIFI LED панелът предлага на потребителя повече от 49 различни вида ефекти на дисплея. Изберете от ефектите като сняг, пръскане, въртене, превъртане, мигане, статично показване, текст вляво, текст надясно и още.

Спецификация на дисплея:

Резолюция: 16 x 128 пиксела
Размери: 66 x 9,6 x 1,5 cm (26 "x 3,7" H x 0,5 "D)
Покритие: рамка от алуминиева сплав
Цвят на дисплея: син
Поддръжка на функции: Време - ЧЧ: ММ: СС, дата
Работна мощност: Входното напрежение е AC 110V-240V (по подразбиране); DC 9V-36V (авто)
Най-добро разстояние за гледане: 3-50 метра
Живот: 100 000 часа
Работна температура -40 ° до + 60 °
Вътрешно и външно сухо ползване

 

Съдържание на пакета:

1x LED дисплей
1x USB кабел
1x Метална верига
1x AC адаптер
1x CD със софтуер и ръководство

PS Ако се интересувате, ние можем да произвеждаме LED дисплеи според вашите изисквания с точни размери или цвят на дисплея.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка