Партия Voombox - водоустойчив портативен високоговорител Bluetooth с 30W с NFC

Код: 48-069
198.00 лв 158.00 лв Цена без ДДС: 131.67 лв
продадено Съжаляваме, този продукт в момента не е в наличност.
Да! Доставяме до US

Партия Voombox от Дивоом - Водоустойчив портативен високоговорител Bluetooth с производителност 30W и NFC е идеалният избор за осигуряване на достатъчно музикално изпълнение.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Партия Voombox от Дивоом - Водоустойчив портативен високоговорител Bluetooth с производителност 30W и NFC е идеалният избор за осигуряване на достатъчно музикално представяне и може да се забавлявате със семейството и приятелите си. Удобният високоговорител с добри показатели и идеални размери, както казва името, е проектиран така, че да бъде лесно пренасян към всяка страна, така че можете да го използвате практически навсякъде. Има много Bluetooth високоговорители, но само някои от тях могат да се справят с твърди външни условия. Партия Voombox, благодарение на своята конструкция, гумирано покритие и устойчивост на IPX 44 към водата, е проектирана да бъде добър спътник за всички партита или събития, където имате нужда от мощен музикален спътник.

voombox страна, сдвояване с мобилен телефон

Можете да се наслаждавате на любимата си музика, където и да сте. Преносимият високоговорител има всички необходими бутони за управление, запечатани, гумирани и се предлагат от горната част на устройството, за да се предотврати проникването на вода. От страна под гумения капак е поставен USB порт, микро USB за зареждане и 3,5 мм аудио вход. Високоговорителят също има NFC функция, която можете лесно да свържете с всяко устройство с NFC функция. От двете страни на устройството има решетка от капак, която позволява 360º звукова дисперсия. В резултат на това може да се постави навсякъде и все още да имате на разположение висококачествен звук.

Voombox Парти Bluetooth високоговорител

Партито Voombox може бързо да бъде свързано чрез Bluetooth към мобилния ви телефон или таблет. За връзка с устройство, което няма Bluetooth, например като MP3 плейър, можете да свържете чрез 3,5 мм аудио кабел. Високоговорителят има вградена 6000mAh батерия с живот до 8 часа възпроизвеждане при пълно зареждане на батерията. В горната част на панела близо до бутоните за сила на звука са разположени 5 LED светлини, които показват капацитета на зареждане на батерията. Полезна функция на портативния Bluetooth високоговорител е също и хендсфри, което със сигурност ще ви хареса на видео или телефонно обаждане.

Voombox страна Bluetooth преносим високоговорител

Характеристика:

плюс Универсален преносим Bluetooth високоговорител
плюс Функция "Свободни ръце"
плюс 30W вграден високоговорител
плюс Устойчив на пръски IPX 44
плюс Устойчиво гумирано тяло и запечатани бутони

Спецификации:

Размери: 240 x 56 x 113 mm
Време за възпроизвеждане: до 8 часа
Пълното време за зареждане: 3-4 часа
Капацитет на батерията: 6000mAh
Изходна мощност: 30W
Напрежение на батерията: 3,7V
Честотна характеристика: 60-20000Hz
Зареждане: чрез USB кабел, 5V 1A
Съотношение сигнал / шум: ≥75 dB
Безжичен обхват на предаване: 10 метра
Bluetooth 4.0
Тегло: 1202 g


Съдържание:

1x Divoom Voombox парти
1x аудио кабел (жак 3,5 мм)
1x USB кабел за зареждане
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка