Световни паметници 15бр - щифтове на дървени карти

Код: 66-056
80,00 лв Цена без ДДС: 66,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Световни паметници 15бр комплект - щифтове на дървени карти. ПУШПИНИ - паметници като чудесата на света

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Световни паметници 15бр комплект - щифтове на дървени карти. ПУШПИНИ - паметници като чудесата на света се използват за маркиране на любимите ви сгради на вашата стена на картата на света , поставете своите паметници пред очите си. Винаги ли сте се възхищавали от величието на ЕЙФЕЛОВАТА КУЛА или по-скоро обичате гордостта на азиатския континент - ВЕЛИКАТА КИТАЙСКА СТЕНА или символа на новия свят - Американската СТАТУТА НА СВОБОДАТА ? Ще намерите всички тези паметници и много други в този комплект. Дървените карти са много естетично и популярно допълнение към вашата къща / апартамент, офиси или бизнес помещения. Те вече изглеждат оригинални, но с помощта на тези щифтове ще им придадете специален характер . Прецизната обработка на миниатюри на тези световно известни сгради със сигурност ще привлече вниманието на всички във вашето обкръжение.

ТОП паметници, построени от мъж на вашата карта.

паметници и забележителностибутални световни конструкции и сгради

Подробна и изключително качествена обработка на най-известните в света сгради - изработени от дърво.

натиснете щифтове на дървена картабутални паметници - за дървена карта

В този комплект ще намерите следните световни сгради:

Колизеумът - руините на голям амфитеатър в централен Рим - в момента е архитектурна доминанта на Рим.
Айфеловата кула - е метална конструкция, построена на Шампионския двор на Марс близо до Сена в Париж, по времето на нейното изграждане е била най-високата сграда в света.
Саграда Фамилия - е масивна базилика в Барселона, която се строи от 1882 г. Очакваното й завършване е определено за 2026 г. - повод честванията на 100-годишнината от смъртта на архитекта на този храм Антонио Гауди.
Burg Khalifa - е небостъргач в град Дубай в Обединените арабски емирства, след завършването си през 2010 г. се превърна в ненадминатата най-висока сграда в света.
Пагода - обозначение за източноазиатския тип храм, използван за запазване на свещени останки, всеки етаж има плъзгащ се покрив.
Наклонена кула в Пиза - когато сградата достигна третия етаж и височина от 11 метра, основата на пръстена се наклони настрани с точно 15 см. Пизано се опита да балансира наклона на четвъртия етаж, но не успя.
Биг Бен - името "Биг Бен" обикновено се използва за цялата кула, но всъщност това е името на най-голямата камбана в кулата, тази камбана винаги звъни на всеки час.
Пирамиди - са построени като гробници на древни владетели и техните семейства, особено по време на Старата и Средната империя.
Сградата на парламента в Унгария - е един от националните символи на Унгария и една от най-старите държавни сгради в Европа. От 1989 г. тя се превърна и в символ на завръщането на Унгария към свободата и демокрацията.
Великата китайска стена - е стара укрепителна система, простираща се в северен Китай, построена по време на династията Мин и достигаща 8 850 км.
Тадж Махал - това е мавзолей в Агра, Индия. построен от Шах Джахан в памет на съпругата му Мумтаз Махал, 28 различни вида скъпоценни камъни и скъпоценни камъни са поставени в мрамор.
Мачу Пикчу - известен още като Изгубеният град на инките, е град, създаден от инките, на 2430 метра надморска височина на планински хребет над долината Урубамба в Перу.
Статуя на свободата - Ню Йорк. отделни части от самата статуя са направени във Франция под ръководството на скулптора Фредерик Огюст Бартолди. За американската нация това е символ на свободата.
Операта в Сидни - нейният строител е вдъхновен от мотиви от природата, оформен е от черупки или лебеди, които искат да излетят. Най-известната сграда в Австралия.
Статуя на Исус Христос - (Христос Изкупителят). Намира се на 700-метровия хълм Корковадо - Рио де Жанейро, Бразилия. Височината му е 30 метра, изобразява Христос с разперени ръце, този жест трябваше да изрази състрадание и радост от независимостта.
Съдържание на пакета:
15x щипки, изобразяващи най-известните сгради в света
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка