Световни паметници 15бр - щифтове на дървени карти

Код: 66-056
80,00 лв Цена без ДДС: 66,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Световни паметници 15бр комплект - щифтове на дървени карти. ПУШПИНИ - паметници като чудесата на света

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Световни паметници 15бр комплект - щифтове на дървени карти. ПУШПИНИ - паметници като чудесата на света се използват за маркиране на любимите ви сгради на вашата стена на картата на света , поставете своите паметници пред очите си. Винаги ли сте се възхищавали от величието на ЕЙФЕЛОВАТА КУЛА или по-скоро обичате гордостта на азиатския континент - ВЕЛИКАТА КИТАЙСКА СТЕНА или символа на новия свят - Американската СТАТУТА НА СВОБОДАТА ? Ще намерите всички тези паметници и много други в този комплект. Дървените карти са много естетично и популярно допълнение към вашата къща / апартамент, офиси или бизнес помещения. Те вече изглеждат оригинални, но с помощта на тези щифтове ще им придадете специален характер . Прецизната обработка на миниатюри на тези световно известни сгради със сигурност ще привлече вниманието на всички във вашето обкръжение.

ТОП паметници, построени от мъж на вашата карта.

паметници и забележителностибутални световни конструкции и сгради

Подробна и изключително качествена обработка на най-известните в света сгради - изработени от дърво.

натиснете щифтове на дървена картабутални паметници - за дървена карта

В този комплект ще намерите следните световни сгради:

Колизеумът - руините на голям амфитеатър в централен Рим - в момента е архитектурна доминанта на Рим.
Айфеловата кула - е метална конструкция, построена на Шампионския двор на Марс близо до Сена в Париж, по времето на нейното изграждане е била най-високата сграда в света.
Саграда Фамилия - е масивна базилика в Барселона, която се строи от 1882 г. Очакваното й завършване е определено за 2026 г. - повод честванията на 100-годишнината от смъртта на архитекта на този храм Антонио Гауди.
Burg Khalifa - е небостъргач в град Дубай в Обединените арабски емирства, след завършването си през 2010 г. се превърна в ненадминатата най-висока сграда в света.
Пагода - обозначение за източноазиатския тип храм, използван за запазване на свещени останки, всеки етаж има плъзгащ се покрив.
Наклонена кула в Пиза - когато сградата достигна третия етаж и височина от 11 метра, основата на пръстена се наклони настрани с точно 15 см. Пизано се опита да балансира наклона на четвъртия етаж, но не успя.
Биг Бен - името "Биг Бен" обикновено се използва за цялата кула, но всъщност това е името на най-голямата камбана в кулата, тази камбана винаги звъни на всеки час.
Пирамиди - са построени като гробници на древни владетели и техните семейства, особено по време на Старата и Средната империя.
Сградата на парламента в Унгария - е един от националните символи на Унгария и една от най-старите държавни сгради в Европа. От 1989 г. тя се превърна и в символ на завръщането на Унгария към свободата и демокрацията.
Великата китайска стена - е стара укрепителна система, простираща се в северен Китай, построена по време на династията Мин и достигаща 8 850 км.
Тадж Махал - това е мавзолей в Агра, Индия. построен от Шах Джахан в памет на съпругата му Мумтаз Махал, 28 различни вида скъпоценни камъни и скъпоценни камъни са поставени в мрамор.
Мачу Пикчу - известен още като Изгубеният град на инките, е град, създаден от инките, на 2430 метра надморска височина на планински хребет над долината Урубамба в Перу.
Статуя на свободата - Ню Йорк. отделни части от самата статуя са направени във Франция под ръководството на скулптора Фредерик Огюст Бартолди. За американската нация това е символ на свободата.
Операта в Сидни - нейният строител е вдъхновен от мотиви от природата, оформен е от черупки или лебеди, които искат да излетят. Най-известната сграда в Австралия.
Статуя на Исус Христос - (Христос Изкупителят). Намира се на 700-метровия хълм Корковадо - Рио де Жанейро, Бразилия. Височината му е 30 метра, изобразява Христос с разперени ръце, този жест трябваше да изрази състрадание и радост от независимостта.
Съдържание на пакета:
15x щипки, изобразяващи най-известните сгради в света
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка