Писалка с мастило от перо - луксозна антична калиграфска писалка с перо с потопяем писец + поставка + 5 писца

Код: 100-017
118,00 лв 98,00 лв Цена без ДДС: 81,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Писалка с мастило от перо - луксозна антична калиграфска писалка с перо с потопяем писец + поставка + 5 писца​ е истинско бижу не само за артистичните сърца и за всеки носталгик.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Писалка с мастило от пера - луксозна антична калиграфска писалка с перо с потопяем писец + стойка + 5 писца е истинско бижу не само за артистични сърца и за всеки носталгик. Тази специална писалка носи красотата на минала епоха и ви позволява да съживите изкуството на калиграфията с елегантен стил.

луксозни калиграфски химикалки с писец за потапяне


Изключителен подарък за любителите на писането и винтидж стила

Античната калиграфска писалка е оригинална и стилна декорация, която ще привлече не само писатели, художници и любители на книгите, но и хора, които обичат ретро неща. Разположението му върху работната маса е наистина изключително, тъй като визуално разширява пространството и създава приятна работна атмосфера. Със своята елегантност и история, тази химикалка може да направи всеки офис или работилница уютен. Вдъхновете се от неговия калиграфски чар и влезте в света на писането с уникален стил.

пера набор от перо мастило дип

Артистично изразяване с 5 различни върхове на писалка с калиграфия

Калиграфията е изкуство, родено от умението и страстта към писането. Античната калиграфска писалка дава на калиграфа неограничена креативност и изразяване. С неговите 5 различни писци могат да се постигнат широка гама от ефекти и стилове на писане. Фините върхове позволяват прецизно и детайлно писане, което е идеално за създаване на тънки и деликатни линии. Напротив, по-дебелите писци предлагат възможност за създаване на по-широки и по-изразителни букви, придавайки на вашите калиграфски произведения сила и изразителност.

подарък античен комплект химикалки

Луксозен подаръчен комплект

Този луксозен подаръчен комплект включва писалка със синьо мастило с метална дръжка, към която е прикрепен оригиналният писец и стилна метална стойка. Заедно те формират стилна декорация на всяка работна маса. Комплектът включва и стъклена бутилка със синьо мастило. Химикалката съдържа и висококачествен писец, с който се пише много приятно. Но в пакета ще намерите още 5 писца , които имат различни широки върхове.

комплект химикалки с перо луксозна писалка с пера

Спецификация:

  • Метална версия на химикала
  • Метална основа
  • Синьо мастило


Съдържание на пакета:

1x Антична калиграфска писалка с писец за потапяне
5x калиграфски писци
1x синьо мастило
1x Метална основа

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка