Поставка за чаша или напитка - надуваема и плаваща - Ананас

Код: 201-017
18,00 лв Цена без ДДС: 15,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Поставка за чаша или напитка - надуваема и плаваща - Pineapple ще осигури комфорт на сушата или във водата. Надуваемо мини колело за басейн.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Поставка за чаша или напитка - надуваема и плаваща - Pineapple ще осигури комфорт на сушата или във водата. Надуваемото мини колело на басейна може да се използва по всяко време и навсякъде. Можете да вземете вкусната поставка за ананас със себе си в хидромасажната вана, в басейна, на езерото, на плажа или на океана, на парти, при приятели и семейство. Надуваемият държач с форма на ананас се побира във водата, когато искате да държите ценностите си под ръка или охладена напитка на всяка крачка. Поставката за ананас също е полезна, докато релаксирате край водата. Релаксирането на шезлонг или на одеяло никога не е било толкова безгрижно.

Надуваеми Ананас - поставки за чаши за басейн

ананас надуваема мини поставка за чаша на колело

Разнообразната употреба на умната плаваща поставка за напитки ще впечатли всеки.

Веселата надуваема поставка за чаша с ананас ще забавлява не само децата, но и възрастните. Можете да се доверите на модерната надуваема поставка във формата на ананас с всяка алкохолна и безалкохолна напитка, вкусен сладолед или охладена кутия или чаша с освежаваща напитка. Можете също така да използвате държача за ананас като съд за вашия малък домашен любимец, смартфон, мини високоговорител или бижута и ключове, които не искате да губите, докато плувате. Децата ще бъдат особено развълнувани да имат любимите си играчки под ръка. Дайте на играчките собствена плувка. Можете да използвате универсалната поставка за чаша във формата на ананас по различни начини.

Универсална поставка за напитки Ананас

Качествена плаваща поставка за чаша Ананас - стилна мечта за ананас под формата на плаваща поставка.

Вкусният дизайн на надуваемото ще оживи всяко парти. Tasty Pineapple изглежда наистина реалистично благодарение на детайлния дизайн на надуваемото тяло. Надуваемият държач е супер компактен и лесен за почистване и поддръжка. Поставката за ананас може лесно да се прибере в плажна чанта и бързо да се надуе за минути. Ще останете много доволни, ако искате да изпиете вкусно питие през уикенда или ваканцията. Насладете се на топлите летни моменти с прагматична и същевременно стилна поставка за напитки във формата на ананас.

Качествена плаваща надуваема лодка за напитки ананас


Спецификации:

  • Материал: PVC
  • Цвят: жълт


Съдържание на пакета:

1x Надуваема поставка за чаша във формата на ананас

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка