Гъвкав мини вентилатор (огъващ се) за държач за статив за USB и ръчен

Код: 11-710
70,00 лв Цена без ДДС: 58,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Гъвкав мини вентилатор (с възможност за огъване) за държач за статив за USB и преносим компютър представлява революция в областта на личния комфорт за хора, които са постоянно в движение.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Гъвкав мини вентилатор (с възможност за огъване) за държач за статив за USB и преносим компютър представлява революция в областта на личния комфорт за хора, които са постоянно в движение. Този многофункционален инструмент е не само средство за създаване на приятен бриз, но предлага цялостно решение за управление на топлината, където и да сте.

Гъвкавият вентилатор е изработен от солиден ABS материал и е оборудван с мощна литиева батерия с капацитет 5200 mAh . Вентилаторът съчетава практичност с дълготрайна издръжливост. Неговите гъвкави крака са проектирани да се прикрепят лесно към всякаква повърхност, от столове до детски легла до седалки и оборудване за къмпинг. Независимо дали сте в средата на градската джунгла или на излет сред природата, това леко и компактно устройство с тегло само 360 грама осигурява до 40 часа охлаждане с едно зареждане .

гъвкав вентилатор mini usb - flex handheld

Вградена захранваща банка за презареждане в движение

Гъвкав вентилатор не само осигурява освежаващ бриз, но също така е оборудван с вградена захранваща банка, за да можете удобно да зареждате електронните си устройства в движение. Адаптивността му се гарантира от тристепенно регулиране на скоростта, безшумна работа, възможност за завъртане на 360 градуса , както и функцията на стойка за телефон, което го прави наистина универсално устройство.

Зареждането чрез USB-C кабел (включен в пакета) позволява на вентилатора да бъде бързо зареден и готов за употреба отново само за 3,5 часа . С размери 15 x 7 x 32 cm и мощност от 10 W , гъвкавият вентилатор е идеално решение за тези, които търсят спасение от летните жеги.

охлаждащ вентилатор мини на гъвкав държач за статив

Спецификация:

  • Материал: ABS, литиева батерия 5200 mAh
  • Мощност: 10 W
  • Вход: 5V - 2A
  • Изход: 5V - 2A
  • Размери на продукта: 15 х 7 х 32 см
  • Нетно тегло: 360 грама

Съдържание на пакета:
1x Гъвкав охлаждащ вентилатор
1x USB-C кабел
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка