Машина за приготвяне на захарен памук - Nostalgia RETRO машина за захарен конец

Код: 11-544
118,00 лв 90,00 лв Цена без ДДС: 75,00 лв
продадено Съжаляваме, но този продукт е продаден. Този продукт вече не е наличен.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards

Машина за приготвяне на захарен памук - Nostalgia RETRO машина за бонбони в домашни условия. С машината за захарен памук можете да се наслаждавате на захарен памук като в увеселителен парк.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Машина за приготвяне на захарен памук - Nostalgia RETRO машина за бонбони в домашни условия. С уреда за приготвяне на захарен памук можете да се наслаждавате на захарен памук като в увеселителен парк или на друг празник. С компактна машина, която има носталгичен ретро дизайн и е много лесна за използване , можете да правите захарен памук в уюта на вашия дом. Тази незаменима машина за захарен памук ще привлече най-доброто внимание на детски рождени дни и летни партита.

Уред за захарен памук за дома в ретро дизайн - машина за захарен памук

Направата на захарен памук не струва много, но е по-ценна за вашите деца, отколкото си мислите. Децата му се радват, когато посещават зоопарка, увеселителни паркове или фестивал. Ако искате да направите семейните тържества или детския рожден ден по-приятни със захарен памук, вземете тази машина за захарен памук за вашия дом.

машина за захарни бонбони памук ретро стил

Ретро дизайн на машина за захарен памук

Освен с възможността за приготвяне на захарен памук, машината ще ви впечатли от пръв поглед и с външния си вид, сякаш се е завърнал от 50-те години. Можете да го използвате за приготвяне на захарен памук както от кристална захар, така и от различни бонбони. Това ще ви осигури цветен, весел захарен памук. Освен това производството е забавно и ще зарадвате децата с него.

машина за захарен памук

Лесно производство на памучна вата

Машината за захарен памук се управлява много лесно. Просто добавете захар, включете машината и след като се образуват захарните влакна, ги навийте около дървените пръчици. Ако искате захарният памук да е оцветен, просто добавете няколко капки оцветител за храна.

машина за захарен памук ретро дизайн

Лесно почистване и съхранение

Машината е много компактна и може да се разглобява , така че е лесна за почистване и заема минимум място. В опаковката е включена мерителна чашка за захар. Ако искате да направите захарен памук за няколко минути и да зарадвате децата си, уредът за захарен памук със сигурност ще ви изненада приятно.

Спецификация:

  • Почиства се лесно
  • Предлага се с адаптер за ЕС
  • Материал: ABS
  • Размери: Ø 31 х 25 см
  • Тегло: 1,17 кг

Съдържание на пакета:
1x машина за захарен памук

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка