Микровълнова парочистачка във формата на забавен герой LADY

Код: 11-524
18,00 лв 8,00 лв Цена без ДДС: 6,66 лв
продадено Съжаляваме, но този продукт е продаден. Този продукт вече не е наличен.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards

Парочистачка за микровълнова фурна във формата на забавен герой LADY е идеалният инструмент за перфектно почистване на вашата микровълнова фурна.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Парочистачка за микровълнова фурна във формата на забавен герой LADY е перфектният инструмент за перфектно почистване на вашата микровълнова фурна. Просто добавете вода в съда и включете микровълновата за 5 до 8 минути на максимална мощност. Гледайте как парата се издига от главата на малката фигурка, докато тя буквално се нагрява от гняв. Парата прави последващото почистване на микровълновата фурна наистина лесно. Парочистачката е страхотно изобретение, което не само почиства идеално микровълновата, но и изглежда приятно. Също така ще бъде идеален като практичен подарък.

Уред за почистване на микровълнова LADY с пара

Уред за почистване на микровълнова LADY с пара

Почиства от мазнини, мазнини и други замърсявания

Микровълнова фурна се използва в почти всяко домакинство. Никой не обича нейното миене. Може да ни изтощи и особено да отнеме много време. Това отлично изобретение ще бъде оценено от абсолютно всеки. Измиването на микровълнова фурна никога не е било толкова лесно. Ядосаната мама пуска пара, благодарение на която почиства микровълновата фурна от мазнина, мазнини и други замърсявания. Мръсотията се разтваря лесно, а добавеният оцет перфектно елиминира бактериите.

ядосана мама за почистване на микровълновата с пара

Лесна работа

Ето защо парочистачката за микровълнова фурна е правилният инструмент, който изпуска пара след стартиране и почиства микровълновата фурна от мазнина, мазнини и други замърсявания. Когато използвате, просто налейте оцет и вода в мерителната чаша и поставете фигурата в микровълновата. След това включвате микровълновата и почистването може да започне. Когато героят изпусне цялата пара, просто отворете микровълновата и я избършете със суха кърпа. Мръсотията ще се разтвори и ако добавите оцет към водата, ще премахнете бактериите. Ще бъде чисто и готово за загряване на следващия обяд или вечеря.

Спецификация:

  • Това е забавен подарък
  • Той е лесен за използване и ефективен
  • Материали: ABS
  • Размери на продукта: 11 x 8,5 x 13,5 см
  • Тегло: 90 грама


Съдържание на пакета:

1x микровълнова парочистачка

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка