Оригинална бъбречна торбичка под формата на бира

Код: 200-013
130,00 лв 30,00 лв Цена без ДДС: 25,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Оригинална бъбречна торбичка под формата на бирена корема е най-новата тенденция за мъжете, които винаги са копнеели за появата на истински гурме.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Оригинална бъбречна торбичка под формата на бирена корема е най-новата тенденция за мъжете, които винаги са копнеели за появата на истински гурме. Бъбречната торба наистина осигурява внимание на минувачите, защото има много реалистично впечатление благодарение на висококачествения печат и прецизната обработка. Външният вид на чантата показва надвисналия корем под облеклото и в същото време осигурява място за съхранение на лични вещи като мобилен телефон, ключове, портфейл, чаши и бира.

dadbag

Замисляли ли сте се как бихте изглеждали с бирено коремче? Вземете тази уникална бъбречна торбичка и вашите идеи ще станат реалност без никакви здравословни усложнения или дългосрочно хранене на нездравословни храни. За да изберете точния цвят, който най-добре подхожда на вашата кожа, производителят предлага до шест модификации с различни нюанси и коса. Можете да бъдете сигурни, че ще изберете най-подходящия и със сигурност ще забавлявате семейството или приятелите си с новия си облик.

лаввинка бирена корема

Предлага се изключително в нашия електронен магазин на страхотна цена. Имате уникалната възможност да закупите най-новата тенденция в мъжката мода и да изпитате усещането за бирена корема с практическа полза за лични неща.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка