Оригинална бъбречна торбичка под формата на бира

Код: 200-013
130,00 лв 30,00 лв Цена без ДДС: 25,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Оригинална бъбречна торбичка под формата на бирена корема е най-новата тенденция за мъжете, които винаги са копнеели за появата на истински гурме.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Оригинална бъбречна торбичка под формата на бирена корема е най-новата тенденция за мъжете, които винаги са копнеели за появата на истински гурме. Бъбречната торба наистина осигурява внимание на минувачите, защото има много реалистично впечатление благодарение на висококачествения печат и прецизната обработка. Външният вид на чантата показва надвисналия корем под облеклото и в същото време осигурява място за съхранение на лични вещи като мобилен телефон, ключове, портфейл, чаши и бира.

dadbag

Замисляли ли сте се как бихте изглеждали с бирено коремче? Вземете тази уникална бъбречна торбичка и вашите идеи ще станат реалност без никакви здравословни усложнения или дългосрочно хранене на нездравословни храни. За да изберете точния цвят, който най-добре подхожда на вашата кожа, производителят предлага до шест модификации с различни нюанси и коса. Можете да бъдете сигурни, че ще изберете най-подходящия и със сигурност ще забавлявате семейството или приятелите си с новия си облик.

лаввинка бирена корема

Предлага се изключително в нашия електронен магазин на страхотна цена. Имате уникалната възможност да закупите най-новата тенденция в мъжката мода и да изпитате усещането за бирена корема с практическа полза за лични неща.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка