Мобилен държач в колата - Автоматичен Qi безжичен + инфрачервен сензор и 360 ° въртяща се подложка

Код: 71-021
118,00 лв Цена без ДДС: 98,34 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Държач за телефон за автомобил - автоматичен Qi безжичен + инфрачервен сензор и 360 ° въртяща се подложка. Държач за смарт телефон, където можете безопасно да поставите мобилния си телефон.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Държач за телефон за автомобил - автоматичен Qi безжичен + инфрачервен сензор и 360 ° въртяща се подложка. Държач за смарт телефон, където можете безопасно да поставите мобилния си телефон. Този държач за зареждане на безжични телефони поддържа технологията за бързо зареждане Qi, създадена специално за новото поколение потребители на смартфони. Просто включете предоставения USB кабел тип C в порта за зареждане на държача на автомобила (в долната част на държача) и държачите на ръцете се активират автоматично и те ще захванат здраво мобилния телефон. След поставянето на устройството (телефона) на повърхността за зареждане, незабавното зареждане ще започне. Технологията за автоматично сканиране с инфрачервено сканиране ви позволява лесно да поставите вашия смартфон в държача с едно движение на ръката си и да го оставите да се зарежда.

Автоматичен държач за мобилен телефон в колата

Държач за телефон за кола

Много автомобили вече имат вградени USB портове, което прави зареждането на автомобила достъпно, но подобно решение може да не е перфектно, тъй като зареждането често е бавно и тромаво. Ето защо добавянето на държач за безжично зареждане на автомобили е толкова важно, тъй като може да предложи ефективно и удобно зареждане. Този държач за безжично зареждане на мобилни телефони в колата е универсално решение за смартфони и е създаден, за да подобри безопасно шофирането. Просто използвайте обхвата, мощността и стабилността на телескопичното рамо, за да намерите идеалната позиция за вашия смартфон.

Държач за мобилен автомобил - Автоматичен XMount

За много собственици на автомобили държачът за телефон в кола е основен аксесоар за безопасно шофиране и комфортно шофиране. Качественият държач за кола ще ви помогне да подобрите шофьорското си изживяване и да го направите по-удобно. Този автоматичен държач на автомобили обаче е много повече от просто основен държач за телефон. Този автоматичен държач за кола за безжично зареждане на мобилни телефони, съчетава страхотен дизайн и мощни функции . Нужно е карането на колата на друго ниво. Няма нужда да отделяте време за настройка на държача и поставяне на телефона ръчно. Можете да започнете да зареждате след секунда и да се съсредоточите върху шофирането.

Умен държач за телефон със зарядно - LEXUMA XGERM

Държач за смарт телефон

Функцията за безжично зареждане Qi е създадена специално за новото поколение потребители на смартфони. Можете да започнете да зареждате след секунда и да се съсредоточите върху шофирането. Температурата на колата през лятото може да бъде до 60 градуса. Дори при високи температури, нашият Xmount все още ще бъде прикрепен към арматурното табло с плътно прилепващ полипропиленов тампон . Тази PP подложка може да се залепи на арматурното табло дори при много висока температура на автомобила и благодарение на него Xmount ще бъде здраво закрепен дори при високи температури.

Стойка за автомобил с безжично зареждане

държач за мобилни автомобили

Безжичният държач за зареждане на автомобил в колата е един от най-продаваните автомобилни аксесоари в САЩ и Европа. С най-съвременните технологии като бърза зона за зареждане на Qi , инфрачервен сензор и мощен държач за телефон , този автоматичен държач за автомобили е основен аксесоар за вашите автомобили. Ще можете да се насладите на най-удобното шофиране, което сте преживявали някога. Заслужава да се отбележи, че задържащите рамена на държача могат автоматично да разпознават размера на вашия телефон и да регулират ширината на ръцете, за да държат телефона. Задържащите оръжия са в състояние здраво да държат телефони от всякакъв размер, налични на пазара.

3 в 1 решение - многофункционален държач

Прикрепен държач за мобилен телефон на предното стъкло, таблото или вентилацията - с Qi бързо зареждане

инфрачервен сензор за държач на автомобил

360-градусово завъртане

Пълното завъртане на 360 градуса ви дава най-добрия ъгъл на гледане

360 градусово завъртане на държача на автомобила

Инфрачервен сензор

Технологията за автоматично сканиране с инфрачервено сканиране ви позволява лесно да поставите вашия смартфон в държача с едно движение на ръката си и да го оставите да се зарежда.

инфрачервен сензор - безжичен държач за смартфон

Удобно боравене

Можете да проверите Google Map, входящите обаждания и съобщения с по-лесен начин

държач за кола за мобилен телефон автоматично

Съвместимост

Държачът е съвместим с различни видове вентилационни отвори (вентилация)

държач за мобилни телефони за вентилационни отвори - съвместимост

Изработена от превъзходни материали и използваща най-добрите технологии

безжичен държач в колата

Безжично зарядно за кола:
1. Отваряне / затваряне на държащите рамена с автоматична инфрачервена сензорна технология - смартфонът се зарежда автоматично, когато се постави в държача
2. Бутон за докосване за лесно изключване на смартфона от държача с един пръст - гарантира комфорт и безопасно шофиране
3. Работи с всички смартфони с Qi безжично зареждане
4. Широка съвместимост - подходяща за повечето мобилни телефони
5. Стабилна връзка - подложката PP (полипропилен) е пригодена за сигурно закрепване. Дори когато температурата на автомобила е висока, държачът Xmount не пада лесно.
6. Индикатори: Червена LED светлина - готовност, синя LED светлина - зареждане

Спецификации:

Цвят черен
USB порт: USB-TYPE C
Сертификация: RoHS, CE-RED, FCC, Qi
Мощност: 5 W, 7,5 W (Apple), 10 W (Samsung)
Поддържа Qi зареждане / инфрачервен сензор / въртене на 360 градуса
Изход: 9V / 1,2A, 5V / 1,5A
Размери: 126 x 70 x 21 mm
Тегло: 100 g

Съдържание на пакета:

1x Държач за телефон за кола
1x Въртяща се чаша 360 ° въртяща стойка за табло / предно стъкло
1x държач за вентилация на автомобил (вентилационни отвори)
1x USB кабел тип C

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка