Мобилна стойка SELFIE + интелигентно проследяване на лице (360 °)

Код: 71-052
78,00 лв 58,00 лв Цена без ДДС: 48,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Мобилна стойка SELFIE + интелигентно проследяване на лице (360 °) - е идеалната стойка за мобилен телефон + държач, подходяща за всеки творчески човек.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Мобилна стойка SELFIE + интелигентно проследяване на лице (360 °) - е идеалната стойка за мобилен телефон + държач, подходяща за всеки креативен човек в днешно време. Развлечения, информация, култура - всичко това се премества в онлайн пространството и създаването на това съдържание вече не се ограничава до избрани личности. Мултимедийното съдържание може да бъде създадено наистина от всеки, а притежателят Follow me ще направи тази дейност много по -лесна за вас. Стойката за iPhone или Android е подходяща за създаване на Vlogging, обаждания, Instagram или YouTube . Обичате ли да правите селфи? Няма проблем - благодарение на проследяването на лицето ви, устройството ще служи и като удобна стойка за SELFIE.

Мобилната стойка ще следи всяка ваша стъпка благодарение на технологията за проследяване на лица. Можете да го използвате и като стойка за селфи.

интелигентен държач за мобилен телефон

Настолната стойка за мобилни телефони може да наблюдава потребителя, като проследява лицето му с помощта на въртяща се глава (360 градуса). Стойките за мобилни телефони с тази функция са идеални за Vlogging, FaceTime, TikTok или за създаване на много други онлайн платформи . Благодарение на него можете лесно да създавате снимки или видеоклипове на вашия смартфон. Можете лесно да свържете държача на мобилния телефон към триножника чрез Bluetooth и наличното приложение . Приложението също така включва редица режими и филтри за най -доброто и просто потребителско изживяване.

Стойката за телефон ви улеснява в поточното предаване или създаването на видеоклипове и кратки скици.

tiktokyoutube

Благодарение на регулируемия монтаж, той е подходящ за повечето смартфони и също така е възможно да се зададе желания ъгъл на снимане. Поставката за телефон има резба за статив, разположена в долната част, което прави използването й още по -ефективно и гъвкаво. Стойката за мобилен телефон буквално освобождава ръцете ви, благодарение на функцията за проследяване, вие винаги ще бъдете в кадъра, без да държите телефона си в ръцете си и така ще изглеждате по -естествено на кадъра - това е чудесна функция при стрийминг или създаване на различни видеоклипове . Ще можете да го използвате и за видео разговор със семейни приятели или онлайн бизнес срещи.

Характеристика:

Материал: ABS
Размери: 9,3 x 9,3 x 16,5 см
Тегло: 160 g
Захранване: 3xAA батерии (не са включени)

Съдържание на пакета:

1x Follow Me Pod
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка