Мобилна стойка SELFIE + интелигентно проследяване на лице (360 °)

Код: 71-052
78,00 лв 58,00 лв Цена без ДДС: 48,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Мобилна стойка SELFIE + интелигентно проследяване на лице (360 °) - е идеалната стойка за мобилен телефон + държач, подходяща за всеки творчески човек.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Мобилна стойка SELFIE + интелигентно проследяване на лице (360 °) - е идеалната стойка за мобилен телефон + държач, подходяща за всеки креативен човек в днешно време. Развлечения, информация, култура - всичко това се премества в онлайн пространството и създаването на това съдържание вече не се ограничава до избрани личности. Мултимедийното съдържание може да бъде създадено наистина от всеки, а притежателят Follow me ще направи тази дейност много по -лесна за вас. Стойката за iPhone или Android е подходяща за създаване на Vlogging, обаждания, Instagram или YouTube . Обичате ли да правите селфи? Няма проблем - благодарение на проследяването на лицето ви, устройството ще служи и като удобна стойка за SELFIE.

Мобилната стойка ще следи всяка ваша стъпка благодарение на технологията за проследяване на лица. Можете да го използвате и като стойка за селфи.

интелигентен държач за мобилен телефон

Настолната стойка за мобилни телефони може да наблюдава потребителя, като проследява лицето му с помощта на въртяща се глава (360 градуса). Стойките за мобилни телефони с тази функция са идеални за Vlogging, FaceTime, TikTok или за създаване на много други онлайн платформи . Благодарение на него можете лесно да създавате снимки или видеоклипове на вашия смартфон. Можете лесно да свържете държача на мобилния телефон към триножника чрез Bluetooth и наличното приложение . Приложението също така включва редица режими и филтри за най -доброто и просто потребителско изживяване.

Стойката за телефон ви улеснява в поточното предаване или създаването на видеоклипове и кратки скици.

tiktokyoutube

Благодарение на регулируемия монтаж, той е подходящ за повечето смартфони и също така е възможно да се зададе желания ъгъл на снимане. Поставката за телефон има резба за статив, разположена в долната част, което прави използването й още по -ефективно и гъвкаво. Стойката за мобилен телефон буквално освобождава ръцете ви, благодарение на функцията за проследяване, вие винаги ще бъдете в кадъра, без да държите телефона си в ръцете си и така ще изглеждате по -естествено на кадъра - това е чудесна функция при стрийминг или създаване на различни видеоклипове . Ще можете да го използвате и за видео разговор със семейни приятели или онлайн бизнес срещи.

Характеристика:

Материал: ABS
Размери: 9,3 x 9,3 x 16,5 см
Тегло: 160 g
Захранване: 3xAA батерии (не са включени)

Съдържание на пакета:

1x Follow Me Pod
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка