Поставка за мобилен телефон + държач - статив Octopus (гъвкави гумени ръце)

Код: 71-055
70,00 лв Цена без ДДС: 58,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Поставка за мобилен телефон + държач - статив Октопод (гъвкави гумени ръце) е подходящ като гъвкава стойка за мобилен телефон в ерата на „смартфоните“.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Поставка за мобилен телефон + държач - статив Октопод (гъвкави гумени ръце) е подходящ като гъвкава стойка за мобилен телефон в ерата на „смартфоните“. Вече не използваме телефони само за телефонни разговори и писане на съобщения. Мобилният телефон се превърна в многофункционално устройство, с което можем да правим снимки, да записваме видеоклипове или поточно предаване - и използването на този trfipod значително ще улесни работата с мобилния телефон. Стативът Octopus ви позволява да заснемете най -красивите видеоклипове и снимки с помощта на вашия смартфон . Благодарение на дистанционното управление можете да правите снимки или видеоклипове, без да докосвате телефона. Може да се използва и като държач за маса за мобилен телефон, за по -лесен чат или обаждане с приятели и семейство. Подходящ като гъвкава селфи стойка за мобилни телефони

Благодарение на здравите гъвкави грайфери, стойката за мобилен телефон може да бъде прикрепена към различни предмети или повърхности.

гъвкав държач за мобилен телефон за снимане

Твърдите гумени грайфери са достатъчно гъвкави и могат да бъдат прикрепени към почти всяка повърхност при всякакви метеорологични условия. Благодарение на своите нестандартни ъгли и нестандартно разположение, мобилната стойка за снимки ви позволява да създавате оригинални снимки и видеоклипове, като по този начин различавате работата си от работата на другите. Универсалният държач гарантира, че можете да прикачите повечето смартфони или мини камери към триножника. Стативът включва и винт за свързване на статив, така че е възможно да се прикрепи камера към него.

плюс Издръжлив
плюс Лесно
плюс Компактен
плюс Идеален за пътувания и почивка

Имоти

Материал: каучук, ABS
Тегло: 325 g
Размери: 28,5 x 5 x 5 cm

Съдържание на пакета

1x статив за октопод
1x дистанционно управление
1x стойка за смартфон

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка