GSM Pen detector на бъгове

Код: 09-002
88,00 лв Цена без ДДС: 73,34 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

GSM детектор за бъгове за продажба на добра цена можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Разгледайте нашата оферта и намерете това, което търсите.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Това е писалка, която служи като GSM детектор, независимо дали е бъг или някакъв безжичен сигнал във вашия дом, офис или на други места. Тази специално проектирана писалка също така открива дали мобилният ви телефон не е подслушван. Ако писалката заснеме излъчения сигнал, жълтият светодиод ще започне да мига (блести).

Това устройство работи на всички GSM честоти, включително безжични камери. Лесно можете да откриете дали някой във вашия район говори по телефона или ако телефонът ви е под чужда манипулация. Мигането трябва да е продължително поне 1 минута или повече и е по-сигурно, че през телефона ви се изпращат данни или аудио сигнал.

gsm детектор ploštíc pero

GSM Pen detector , безжичното устройство открива честотите от 900/1200/1300 и 2400/2600 / 3000MHz. Открива безжични сигнали в обхват от 10 метра. Вашият личен живот вече е защитен, нищо няма да ви изненада. Перото също има UV светлина за проверка на банкнотите. Колкото повече се приближавате към VF сигнала, цветната светлина ще бъде по-силна. GSM Pen detector на бъгове за продажба, можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин на приемлива цена. Разгледайте нашата оферта и намерете това, което търсите.


Спецификация GSM детектор за грешки:

1.Батерия: 4.5V, използвайки LR-44 x 3 бр.
2.Detective Output: Светодиодът мига (светодиод на лампата)
3.Detective Induction Titul: 100MHz ~ 3GHz (честотата под 900MHz също се улавя от устройството, но предавателят трябва да бъде с най-малко 200 mA излъчващо действие)
4. Работна консумация: 30uA
5.Flashing LED ток: 1mA
6.Инструкции за работа
7. Размери на детектора: 146x 10 mm. компактен размер
8.пакети размери: 178x38x18mm компактен размер

!!! Продавачът не носи отговорност за злоупотреба с тези продукти за незаконни цели. Преди употреба е важно да се запознаете с условията (правилни, технически предписания, бележки и др.) За работа с продукти в страната !!!

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка