GSM RF детектор за грешки

Код: 09-003
96,00 лв Цена без ДДС: 80,00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

GSM детектор за грешки за продажба можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин за приемлива цена. Разгледайте нашата оферта и намерете това, което търсите.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

GMS RF Bug detector е устройство, което служи като GSM детектор, независимо дали е бъг или някакъв безжичен сигнал във вашия дом, офис или на други места.

Това специално проектирано устройство също така установява дали вашият мобилен телефон не е подслушван. Ако устройството вдигне излъчения сигнал, то ще започне да свири или да вибрира, а зелените светодиоди ще светнат в зависимост от интензивността на сигнала.

GSM детектор работи на всички GSM честоти, включително безжични камери. Лесно можете да откриете дали някой във вашия район говори по телефона или ако телефонът ви е под чужда манипулация. Мигането, свиренето или вибрирането трябва да бъдат непрекъснати поне около 1 минута или повече и е по-сигурно, че през телефона ви се изпращат данни или аудио сигнал. Устройството може да не открие проблеми при откриването на безжични камери, прослушвания или други безжични устройства. GSM детектор за продажба можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин за приемлива цена. Разгледайте нашата оферта и намерете това, което търсите.

gsm детектор

Устройството също така поддържа свързване на слушалки в случай, че се наложи да извършите безшумно засичане, което означава без звук. Обхватът на откриване на GSM сигнала е до 10 M (в зависимост от силата на открития GSM сигнал).

Честотен обхват: 860-965MHZ (GSM); 1805-1880MHZ (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

!!! Продавачът не носи отговорност за злоупотреба с тези продукти за незаконни цели. Преди употреба е важно да се запознаете с условията (правилни, технически предписания, бележки и др.) За работа с продукти в страната !!!

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка