Микро слушалка агент 008 + имитация на Bluetooth Mp3 плейър

Код: 09-021
370,00 лв Цена без ДДС: 308,34 лв
продадено Съжаляваме, но този продукт е продаден. Този продукт вече не е наличен.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards

Micro earpiece Agent 008 с Bluetooth Watch е революционно устройство, което ви позволява да се свържете с някого на разстояние чрез мобилния си телефон.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Micro earpiece Agent 0088 + Bluetooth Mp3 плейър - нова версия на шпионска слушалка с подобрено качество на предаване на сигнала (намален шум и подобрена чуваемост).

Всеки знае ситуацията в твоя живот, когато оценяваш някого да ти даде съвет, да помогнеш в трудна ситуация, така че никой да не знае за него. Той е предназначен за студенти по време на тестове за търговци по време на търговски преговори и в други ситуации.

Нов Spy микро слушалка агент 008 с имитация на Bluetooth Mp3 плейър   е революционно устройство, което ви позволява да се свържете с някого на разстояние, чрез вашия мобилен телефон или предавател, и никой няма да знае за него. Принципът е доста прост, просто поставете безжична шпионка в ухото си , която по своя малък размер не се вижда, и окачете специално модифициран Bluetooth Mp3 плейър на врата си , и чрез него сигналът се предава от мобилния телефон на шпионска слушалка , Необходимо е да настроите максимално силата на звука на телефонните разговори .

микро слушалка

Шпионските слушалки са оформени така, че да пасват точно на тъпанчето - така че те не се забелязват. Изработен е от нетоксичен материал. Spy безжична слушалка с bluetooth mp3 плейър за продажба на добра цена можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Разгледайте нашата оферта и намерете това, което търсите.

безжична шпионка

Характеристики на микро слушалка

• Професионален дизайн, отлично качество на звука
• Ергономичен дизайн, удобна работа
• Батерия: 1,55 V (337 SR 416SW), живот на батерията до 4 часа

• Размери: 3x5x7mm
• Работна честота: всички честоти

Аксесоари за шпионска слушалка

- Шпионски слушалка 008
- Bluetooth Mp3 плейър
(за окачване на шията)
- Батерия: 1,55 V
- USB кабел
- Bluetooth адаптер за зареждане на bluetooth Mp3 плейър

шпионска слушалка с mp3 плейър

!!! Продавачът не носи отговорност за злоупотреба с тези продукти за незаконни цели. Преди употреба е важно да сте запознати с условията (правилни, технически предписания, обнародвания и др.) За работа с продукти в страната !!!

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка