Нов шпиониращ агент 008 + Bluetooth Necklase 4W

Код: 09-007
270,00 лв Цена без ДДС: 225,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Нов Spy слушалка Agent 008 + Bluetooth Necklase 4W за продажба на страхотна цена можете да си купите онлайн в нашия електронен магазин. Гаранцията на шпионската слушалка - 24 месеца.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Нов шпионски слухов апарат 008 + Bluetooth Ultimate Black Edition модел VERIZON - нова версия на шпионска слушалка с повишено качество на предаване на сигнала (намален шум и подобрена чуваемост) и Bluetooth сигнал до 35 см.

Днес тази притурка е моделът с най-високо качество на шпионската слушалка на пазара - ULTIMATE BLACK EDITION VERIZON с усилвател до 4 W

Всеки знае ситуацията в живота ви, когато бихте оценили, че някой може да ви посъветва или да ви помогне в трудни ситуации и без никой да знае за това. Тя се прави за студенти по време на тестване, изпити, търговци по време на бизнес срещи и за други ситуации.

Spy слушалката с Bluetooth колие е революционно устройство, което ви позволява да се свържете с някой отдалечено с мобилния си телефон или уоки-токи, но без никой да знае за него. Принципът е доста прост, просто поставете безжична шпионка в ухото си, която с малките си размери е почти невидима и виси Bluetooth колието, чрез което сигналът се предава от мобилния телефон към шпионската слушалка. Необходимо е да настроите силата на звука в телефона на максимум.

настоятелно препоръчвам това

Препоръчваме на клиентите да не купуват евтини имитации на лошо качество на шпионска слушалка чрез непроверени продавачи.

Гаранцията на шпионската слушалка - 24 месеца. Експертни съвети и услуги.

шпионски слухов апарат ULTIMATE BLACK
Новият модел шпионска слушалка ULTIMATE BLACK е разработен в най-добрите лаборатории в САЩ

Шпионските слушалки са оформени така, че да се впишат в тъпанчето - да бъдат незабележими. Изработен е от нетоксичен материал. Безжична шпионка с Bluetooth колие за продажба на страхотна цена можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Разгледайте нашата оферта и намерете това, което търсите.

Spy Слушалка агент 008

Характеристики на шпионски слушалки

• Професионален дизайн, отлично качество на звука
• Ергономичен дизайн, удобна работа
• Батерия: 1,55V (SR 416SW 337) Живот на батерията до 4 часа
• Размери: 3x5x7mm
• Работна честота: всички честоти

Пакетът включва:

- Професионален шпионски слухов апарат 008
- Колие с Bluetooth слушалка модел ULTIMATE BLACK VERIZON 4W

- Батерия: 1,55 V
- USB кабел
- Адаптер за зареждане на Bluetooth колие
- Ръчно

шпионски слухов апарат

Защо да купуваме шпионска технология чрез нашия магазин?

Ние сме директен вносител и дистрибутор на шпионска технология с дългогодишен опит. Нашите изисквания по отношение на обработката и подобряването на продуктите се консултират директно с производителя. Всеки продукт, включен в продажбата, ще премине контрол на качеството на вписването и едва след това ще се класира в нашата оферта за шпионски продукти.

Нашите тестове показват, че продаваната от нас техника е по-ефективна и има по-дълъг живот в сравнение с конкурентните продукти. В случай на неочаквани технически проблеми, ние се опитваме спешно да разрешим ситуацията към удовлетвореността на клиента.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка