Персонална аларма - мини охранителна аларма 7 в 1 вибрация/звук/светлина - 130 dB сирена + PIR сензор

Код: 09-135
118,00 лв Цена без ДДС: 98,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Персонална аларма - мини охранителна и предпазна аларма мултифункционална 7 в 1 вибрация/звук/светлина - 130 dB сирена + PIR сензор сензор за движение до 10м.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Персонална аларма - мини охранителна аларма мултифункционална 7 в 1 вибрация/звук/светлина - 130 dB сирена + PIR сензор сензор за движение до 10м. Тази аларма е многофункционална - съдържа до 7 функции в едно устройство - PIR аларма за движение, функция за предупредителна светлина, вибрационна аларма, светлинна аларма, функция Bluetooth Anti-lost, светлина на фенерче, SOS аларма със сирена. Когато сте навън и тичате, разхождате кучето или се прибирате късно през нощта, тази персонална аларма с щипка, ремък и светлина осигурява лека, дискретна, но мощна звукова защита от 130 dB силна сирена, когато и където имате нужда.

С просто натискане на бутон, това устройство ще задейства силна, привличаща вниманието аларма , която може да възпре нарушителите и да предупреди всички в рамките на 180 метра от вашето местоположение. Освен функцията аларма, устройството предоставя и ярка LED светлина с 3 режима на работа - фенерче, бавно мигане и бързо мигане. Служи за намиране на пътя в тъмното или като предпазен маяк, предупреждаващ водачите за вашето присъствие по време на нощно бягане или разходка.

Лична безопасност - пазете себе си и близките си

интелигентна охранителна аларма мини персонален многофункционален сензор

Ако сте в опасна ситуация, ще трябва да действате бързо, за да се защитите или да повикате помощ. Тази интелигентна персонална аларма ще стане ваш личен помощник не само в спешни случаи, но и за ежедневно усещане за безопасност . Можете да използвате уреда както на открито, така и на закрито, лесно се борави и има приятен външен вид. Може да се използва навсякъде, например на открито, в хотел, къмпинг, в командировка, или за дете на път за вкъщи от училище и т.н. Може да се монтира на ограда, врата, прозорец, балкон, палатка , както и върху вашата чанта, раница, багаж, сейф, чекмедже, куфар и др. Защитете безопасността на себе си, вашето семейство и вашите вещи.

Инфрачервена индукционна аларма - PIR сензор за движение

Когато къмпингувате, поставете интелигентна аларма около палатката или караваната си, за да защитите безопасността си. Когато потенциален нарушител/крадец/животно влезе в защитния периметър в рамките на 10 метра от вас, устройството незабавно ще ви уведоми за натрапника и ще задейства аларма за 3 минути.

аларма за палатков къмпинг - PIR сензор за движение

Вибрираща аларма - Вашето лично пространство ще бъде по-безопасно

Закачете или поставете устройството на врата, прозорец или където пожелаете и ако някой натисне дръжката на вратата или я отвори, устройството веднага ще задейства аларма. Искате ли да сте сигурни, че никой не докосва мобилния ви телефон, докато сте далеч от него? Поставете устройството върху мобилния телефон и в случай, че мобилният телефон бъде преместен, устройството засича смущение от вибрация и задейства аларма.

персонална охранителна аларма - вибрираща аларма

Функция предупредителна светлина

Когато бягате, шофирате през нощта, превключете устройството в режим на предупредителна светлина, така че да сте видими за другите. Закачете устройството на ръката си или го прикрепете към велосипеда си и червените и белите светлини ще мигат последователно, за да предупредят другите участници в движението и минувачите.

LED охранителна аларма - функция за предупредителна светлина

SOS функция - силна 130dB сирена

Когато сте в опасност, просто натиснете бутона SOS. Силната алармена сирена от 130 dB ще ви помогне да изплашите нападател, да привлечете вниманието на другите или да повикате помощ.

sos функционален бутон - силна сирена 130 db персонална аларма

Режим на фенерче - LED светлина

Благодарение на 6-часовия живот на батерията и LED светлината вътре, интелигентната аларма може да бъде вашето фенерче на тъмно. Ако сте на тъмно място, можете да използвате устройството като аварийна LED светлина, то ще бъде вашето преносимо фенерче.

охранителна интелигентна аларма - режим на фенерче - LED светлина

Bluetooth функция срещу загуба и кражба

Свържете мобилния си телефон към устройството чрез Bluetooth. Поставете устройството върху багажа си или го закачете на раницата или училищната чанта на детето си и щом забравите багажа си някъде,
ако някой се опита да ви вземе куфара или ако децата ви се доближат до 10 метра от вас, устройството ще ви предупреди с аларма.

персонална преносима мини аларма против загуба и кражба - аларма

Широко използване на алармата

Алармено охранителното устройство намира широко приложение, например на къмпинг, в каравана, хотел, у дома, в чекмедже, гардероб, кутия, раница, багаж или като предпазител за деца, за да не се отдалечават от вас.

персонална смарт аларма - мини преносим bluetooth

Светлинна аларма

Ако поставите устройството в чекмедже, сейф, килер и т.н., в тъмна среда и веднага щом някой отвори устройството, устройството ще засече промяната в светлината и ще задейства аларма.

Светлинна аларма - охранителна аларма

Спецификации:

Капацитет на батерията 570 mAh
Време за зареждане 1~2 часа
Непрекъснато работно време до 80~100 часа
Материал ABS пластмаса
Размери: размер 43х48х32 мм
Тегло: 37 гр

Съдържание на пакета:

1x лична аларма

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка