Професионален преносим безжичен шпионски детектор

Код: 09-034
258,00 лв Цена без ДДС: 215,00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Професионален преносим безжичен шпионски детектор (видео и аудио) отличен инструмент за сигурност за защита на личния живот и вашата безопасност

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Професионален преносим безжичен шпионски детектор (видео и аудио) отличен инструмент за сигурност за защита на личния живот и вашата безопасност. Бъдете сигурни, че никой не ви наблюдава, никой не се опитва да стигне до тайна информация, която може да ви навреди. Най-новият шпионски детектор открива всеки източник на бъгове, скрити камери и други шпионски устройства.

анти-шпионски детектор

Технологията, която се използва в безжичния шпионски детектор ви позволява да откриете всеки капан. Контролирането е много лесно , просто завъртете бутона и детекторът ще започне работа. След малко ще разкрият всички устройства, работещи на базата на радиовълни. За по-висока точност на търсенето детекторът се отличава с фина настройка и с показване на десет LED индикатора, които показват колко сте далеч от източника.

бездротови Plošticová детектор

Спецификации на продукта:

Честота: 1 MHZ-8000 MHZ, основен обхват на детектиране 20 MHz, 6000 MHz
Зона на отговорност: 10-20 m
Режим на индикация: 10 градусова LED графика (с увеличаване на звука на алармата)
Захранване: 9V батерия (включена)
Време на работа: 120 минути
Размери на основния продукт: 120x62x23mm (LxWxH)

Съдържание на пакета:

  • Анти-шпионски детектор
  • батерия
  • антена
  • наръчник

Защо да купуваме шпионска технология от нас?

Ние сме директен вносител и дистрибутор на шпионска технология с дългогодишен опит. Нашите изисквания по отношение на обработката и усъвършенстването на предлаганите продукти се консултират директно с производителя. Всеки продукт, който включваме в продажбата, трябва да премине качествен контрол на входа и едва тогава е включен в нашата оферта за шпионски продукти.

Нашите тестове показват, че продаваме техниката, която е по-ефективна и има по-дълъг живот в сравнение с конкурентните продукти. В случай на неочаквани технически проблеми се опитваме да разрешим ситуацията възможно най-бързо към удовлетвореността на клиента.

!!! Продавачът не носи отговорност за злоупотреба с тези продукти за незаконни цели. Преди употреба е важно да се запознаете с условията (правилни, технически предписания, бележки и др.) За работа с продукти в страната !!!

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка