Шпионираща слушалка - индукционна верига с 9V батерия

Код: 09-006
150,00 лв Цена без ДДС: 125,00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Шпионска слушалка - индукционна верига с 9V батерия можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Разгледайте нашата оферта и намерете това, което търсите.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Шпионираща слушалка - индукционна верига с 9V батерия - всички знаят ситуацията в живота ви, когато бихте оценили, че някой може да ви посъветва или да ви помогне в трудни ситуации и без някой да знае за това. Той се прави за студенти по време на тестване, изпити, търговци по време на бизнес срещи и за други ситуации

Невидима шпионска слушалка Agent 008 е революционно устройство, което ви позволява да се свържете с някого отдалечено, като използвате мобилния си телефон или уоки-токи, но без никой да знае за него. Принципът е доста прост, просто поставете безжична шпионка в ухото си, която с малки размери е почти невидима, закачете индукционната линия на врата, през която сигналът се предава безжично към слушалката, където сигналът се превръща в глас. , Индукционната верига трябва да бъде свързана чрез кабела към мобилния си телефон чрез вход за слушалки. Необходимо е да настроите силата на звука в телефона на максимум. В същото време трябва да използвате 2x 9V батерия за ефективно предаване на сигнала към шпионската слушалка.

Препоръчваме на клиентите да не купуват евтини имитации на лошо качество на шпионска слушалка чрез непроверени продавачи.

Гаранцията на шпионската слушалка - 24 месеца. Експертни съвети и услуги.

Шпионските слушалки са оформени така, че да се впишат в тъпанчето - да бъдат незабележими. Изработен е от нетоксичен материал. Невидима шпионска слушалка Agent 008 за продажба на страхотна цена, която можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Разгледайте нашата оферта и намерете това, което търсите.

невидима шпионка

Характеристики на шпионски слушалка
• Професионален дизайн, отлично качество на звука
• Ергономичен дизайн, удобна работа
• Батерия: 1,55V (SR 416SW 337) Живот на батерията до 5 часа
• Размери: 3x5x7mm
• Работна честота: всички честоти


Аксесоари за слушалки
- Шпионираща слушалка
- Батерия: 1,55 V
- Външен микрофон
- Индукционна верига на врата
- Джак конектор за мобилен телефон
- Наръчник на EN език
- Необходими са 2 бр. 9V батерии (не са включени)

шпионираща слушалка

Защо да купуваме шпионска технология чрез нашия магазин?

Ние сме директен вносител и дистрибутор на шпионска технология с дългогодишен опит. Нашите изисквания по отношение на обработката и подобряването на продуктите се консултират директно с производителя. Всеки продукт, включен в продажбата, ще премине контрол на качеството на вписването и едва след това ще се класира в нашата оферта за шпионски продукти.

Нашите тестове показват, че продаваната от нас техника е по-ефективна и има по-дълъг живот в сравнение с конкурентните продукти. В случай на неочаквани технически проблеми, ние се опитваме спешно да разрешим ситуацията към удовлетвореността на клиента.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

30%
30%
Denis

Опит

Медният кабел, който е на врата трябва да е твърде близо до ухото (или слушалката в него), за да чуете звука, не си струва парите
Преведено от: sk