Spy слушалката агент 007 + Bluetooth писалка

Код: 09-009
300,00 лв Цена без ДДС: 250,00 лв
продадено Съжаляваме, но този продукт е продаден. Този продукт вече не е наличен.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards

Spy слушалка с Bluetooth писалка за продажба, можете да си купите онлайн в нашия електронен магазин за приемлива цена. Разгледайте нашата оферта и намерете това, което търсите.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Всеки знае ситуацията в живота ви, когато бихте оценили, че можете да се консултирате с някого, да помолите за помощ в трудна ситуация и без никой да знае за това. Тя се прави за студенти по време на тестването, търговците по време на бизнес срещи и за други ситуации.

Spy earpiece Agent 007 с Bluetooth писалка е революционно устройство, което ви позволява да се свържете с някого отдалечено чрез мобилния си телефон или радио, но без никой да знае за него. Принципът е доста прост, достатъчно е да вкарате шпионка за слушалки в ухото, а благодарение на малкия си размер наистина не се вижда, и да използвате специално проектирана Bluetooth писалка , чрез която безжично се предава сигнала към ухото, и тогава sgnal се превръща в глас. Индукционната основа е необходима за свързване с мобилния ви телефон (чрез кабела). Необходимо е да настроите максимално силата на звука на телефонните разговори.

Шпионската слушалка е проектирана така, че да пасва точно в ухото - това означава, че са напълно незабележими. Изработен е от недефектен материал. Безжична шпионка - с Bluetooth писалка за продажба, можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин за приемлива цена. Разгледайте нашата оферта и намерете това, което търсите.

безжична слушалка


Свойства на шпионската слушалка
• Професионален дизайн, отлично качество на звука
• Ергономичен дизайн, удобна манипулация
• Батерия: 1,55 V (337 SR 416SW) Живот на батерията до 5 часа
• Размери: 3x5x7mm
• Работна честота: всички честоти


Аксесоари за шпионска слушалка
- Шпионираща слушалка 007
- Bluetooth Pen
- Bluetooth адаптер за зареждане на писалка

Безжични слушалки

!!! Продавачът не носи отговорност за злоупотреба с тези продукти за незаконни цели. Преди употреба е важно да се запознаете с условията (правилни, технически предписания, бележки и др.) За работа с продукти в страната !!!

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка