Преносим акумулаторен акумулатор + външна батерия Hummer H1 15000mAh за двигатели до 7 L

Код: 15-028
U$218.90 Цена без ДДС: U$182.42
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Преносим акумулаторна батерия + външна батерия Hummer H1 15000mAh за двигатели до 7 L е иновативно устройство в компактен дизайн, което може да стартира бензинов или дизелов автомобил или да зарежда електронното ви оборудване.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Преносим акумулаторна батерия + външна батерия Hummer H1 15000mAh за двигатели до 7 L е иновативно устройство в компактен дизайн, което може да стартира бензинов или дизелов автомобил или да зарежда електронното ви оборудване. Това е практична и мощна банка, която ще ви помогне във всякакви извънредни ситуации, независимо дали по пътищата или в дома. Благодарение на изключителната производителност, заедно с включените стартерни кабели, той може да стартира автомобила дори с напълно разредена батерия и затова студените зимни сутрини вече няма да ви застрашат. Вече не е сложно стартиране на автомобил с дълги кабели за стартиране и съседска кола.

Hummer H1 стартер + кола

Имате предпазител под формата на мощна енергийна банка, която рита вашия автомобил и никога няма да закъснеете на работа поради минус температурата или защото сте забравили да изключите осветлението на колата. Ниската батерия никога повече няма да ви изненада , с тази стартираща кутия Hummer. Стартовата кутия игриво презарежда всяко електронно устройство, като например мобилен телефон, преносим компютър, таблет, камера, навигация и др. С DC 5V мощност. Използвайки включен адаптер с конектор за запалка 12V, можете да захранвате всякакви 12V електронни устройства като ръчни прахосмукачки, въздушни компресори, полиращи машини и др. В същото време можете да зареждате стартерната кутия не само у дома, но и на с включеното зарядно за кола.

стартерна батерия

Устройството включва и мощна LED лампа с 3 режима - нормална батерия, SOS, стробоскоп. Благодарение на своя миниатюрен размер и леко тегло той е наистина практичен преносим помощник, който лесно може да се побере в джоба, чантата или в колата. Мощната и същевременно многофункционална стартова кутия Hummer в атрактивен дизайн с висококачествена обработка се предлага в нашия електронен магазин в три модела . Изберете според нуждите си и не оставяйте нищо на случайността.

Характеристика:

плюс Стартиране на бензинов / дизелов двигател.
плюс Захранваща банка за различни електронни устройства
плюс LED лампа с 3 режима
плюс Практически размери

Спецификации:

Капацитет на батерията: 15,000 mAh / 55,5 Wh
Тип батерия: Li-Ion
Цикъл на живота на батерията: 1000+
Време на готовност на батерията: До 9-12 месеца
Начален ток: 12V / 400A ~ 800A
USB изход: 5V / 2,1A; 5V / 1,1а
Изход: 12V / 10A
Вход: 14V / 1A
Работна температура: -20 ° C до 60 ° C
Размери: (W) 8,4 cm (H) 18,3 cm (H) 3 cm
Тегло: 590 g

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

99%