Автомобилна камера с GPS проследяване PROFIO Tracking Cam X1 - двойна леща + 3G WiFi

Код: 14-029
U$328.90 Цена без ДДС: U$274.08
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Фотоапаратът за проследяване на PROFIO Cam X1 като първи в света предлага GPS он-лайн проследяване на превозни средства чрез приложението в мобилния, както и "жив" изглед на реалното пътуване.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Фотоапаратът за проследяване на PROFIO Cam X1 като първи в света предлага GPS он-лайн проследяване на превозни средства чрез приложението в мобилния, както и "жив" изглед на реалното пътуване. Това е видеокамера с два автомобила (предна и вътрешна), където предната камера има FULL HD 1920x1080px резолюция при 30 кадъра в секунда с ъгъл от 140 градуса и с 3G WiFi поддръжка . Изображенията се съхраняват на поддържана micro SD карта с памет до 32 GB . Тялото на камерата е изработено от висококачествени материали, което го прави устойчив на високи температури или екстремни студове .

Profio Tracking CAM X1 е перфектният и усъвършенстван начин за повишаване на безопасността на Вашия автомобил чрез постоянно наблюдение или комплексно решение за фирмите за наблюдение на парка от автомобили.

След като поставите SIM картата във вашата видеокамера, тя ще създаде точка за достъп на 3G WiFi (трябва да имате активирани услуги за данни на SIM картата) и можете да се наслаждавате на сърфирането в интернет по всяко време и навсякъде . Можете да гледате видеоклипове на живо от камерата чрез свободно достъпно мобилно приложение ( поддръжка на Android / iOS ), наречено " Car Matrix ". С това приложение е възможно също да следите онлайн GPS позицията на автомобила на картата. Комплектът за окабеляване е предназначен за директно свързване към кутията с предпазители 12 / 24V , което позволява задвижването на камерата за постоянно. Предимство е двойният обектив, който осигурява запис на предна или задна (вътрешна) камера, включително звук (можете също да изключите звукозаписа). Вътрешната камера има IR нощно виждане, което може да осветява цялото пространство на превозното средство през нощта.

автомобилен видеорекордер с GPS проследяване на живо

С приложението на мобилния си телефон или таблет можете да се свържете с автомобила си.
Картата показва текущото й местоположение с време, скорост и GPS координати. Приложението поддържа и Live View.

камера за наблюдение на живо в gps

Насладете се на безплатната услуга за GPS проследяване директно чрез уеб интерфейса на www.car-matrix.com

Няма нужда да инсталирате софтуер. Всичко е достъпно чрез интернет от уеб браузър на вашия десктоп, лаптоп, таблет или мобилен телефон. Основната функция е проследяване на моторно превозно средство, било то кола или камион. Ако автомобилът е онлайн, ще видите неговото текущо местоположение на картата и можете да продължите да следите маршрута му. Ако е офлайн, ще се покаже последното му известно местоположение. Всяко превозно средство има свой собствен идентификационен номер след регистрацията, а с използването на този идентификационен номер можете да намерите записите за шофиране в историята на шофиране. След като стартирате архивираното пътуване, можете да видите движението на картата. В подробния график можете да видите по кое време и на кой адрес е бил точен автомобил в този момент. Индивидуалните спирки на превозното средство са маркирани с червен флаг на картата и съдържат информация за времето, през което превозното средство е паркирано на това място. Можете да експортирате файл във формат Excel от езда, в който можете да намерите точното време и местоположението на автомобила.

Функцията GEO FENCE ви позволява да изпратите известие по имейл, когато напускате маркираното пространство (ако водачът на превозното средство случайно напусне планирания маршрут)

живо проследяване на камерата profio
Кликнете, за да увеличите изображението

Много интересна е функцията LISTEN & TALK, така че е възможно директно да чуете и да говорите с екипажа на колата чрез вградените високоговорители на камерата.

камерата на автомобила с 3G

6 стъклени лещи в обектива

Високотемпературни материали, които издържат на различни условия на шофиране. Шестслойните стъклени лещи осигуряват висока резолюция на снимките с отличен баланс на цветовете за дневно и нощно шофиране.

камера камера profio x1

FULL HD 1080 качество на видеото

PROFIO Tracking Cam X1 осигурява перфектни възможности за изображения. Кадрите ще бъдат заснети с голяма яснота. Всичко, заснето от тази видеокамера, ще бъде прехвърлено на плавни и невероятни видеоклипове.

резолюция на видеото на profio камера

Поддръжка за WDR функция

PROFIO Tracking Cam X1 поддържа функцията WDR. WDR е най-съвременната технология, приложена към видеокамерата, независимо дали околната среда е прекалено ярка или тъмна, изображението на камерата е винаги ясно и ярко.
функция profio WDR

Пълно покритие с 3 ленти със 140 ° широкоъгълен обектив

За да се намалят слепите точки, PROFIO Tracking Cam X1 използва 140 ° широкоъгълна стъклена леща, която комфортно улавя 3 пътеки за каране по пътя.
Автомобилна камера Profio Tracking cam X1 ъгъл на оглед

Интелигентен чип Mediatek

Profi Tracking Cam X1 разполага с чип MTK6580 с висока производителност, който осигурява ниска консумация на енергия, като осигурява бърза, мощна и стабилна работа на фотоапарата.

Profio Tracking cam X1 мощен чип

3G високоскоростен пренос на данни

Модел на видеокамера PROFIO Tracking Cam X1 поддържа WCDMA 3G високоскоростен пренос на данни, който може да достигне скорост до 7,2MB / s. Преносът на 3G данни е почти 43 пъти по-бърз от остарялата 2G мрежа.
Profio следене камера X1 3G мрежа

Вибрационна аларма срещу кражба

Устройството преминава в режим на защита на автомобила след 5 минути спиране на двигателя на автомобила. Ако сензорите на камерата улавят вибрации в автомобила, алармата се включва и ви уведомява с уведомлението чрез приложение за смартфон.

Вибрационната аларма за проследяване на камерата Profi x1

Запис в цикъл

Видео записите се съхраняват на поставената микро SD карта след 3 минути. Когато картата с памет е пълна, най-старите записи ще бъдат заменени от най-новите записи за заснемане на действителните изображения. Това осигурява непрекъснат запис в цикъла.

камера камера profio x1

Вграден G-сензор

При аварийна спирачка или при удара G-сензорът оценява такава ситуация като сериозна и започва автоматично запаметяване на записа. Впоследствие блокира заснетото видео срещу презапис, така че няма да бъде презаписано, дори ако SD картата с памет е пълна.

Profio камера в автомобилен g-сензор

Спецификации:

Модел: PROFIO Проследяващ Cam X1
Процесор: ARM Cortex A7 Quad-Core 1,3 GHz
Операционна система: Android 5.1
Флаш памет: eMMC Flash 8GB
RAM памет: DDR3L 1GB Честота 533MHz
GPS: GSM и WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
Предна камера за видео резолюция: Full HD 1080p с 30 кадъра в секунда, кодиране H.264, регулируем ъгъл на снимане FOV (D) 140 °
Видео резолюция вътрешна камера: 640 * 480px
Wi-Fi: 802.11 b / g / n, честота 2,4 GHz, точка за достъп
Отдалечено проследяване: PC & App - Софтуер за PC: www.car-matrix.com , APP на мобилен телефон: CarMatrix
Преглед на живо: И двете двойни камери чрез APP
G-сензор: Да
Микрофон: Да
Вградени високоговорители: Да
Поддържа микро SD: до 32GB
Захранване: 10V - 36V
Размери на камерата: 85 (L) * 55 (W) * 50 (H) mm
Тегло на камерата: 135 g
Работна температура -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Съдържание на пакета:

1x Автомобилна камера PROFIO Tracking Cam X1
1x Комплект кабели за директно свързване към кутия за предпазители 12V / 24V - (дължина 2 метра)
1x Държач
1x 3M силно залепващ етикет
1x Ръчно

съдържанието на пакета на камерата Profio - Eagle Eye

profio electronics Tracking Cam X1 е превъзходен продукт на новата марка PROFIO ELECTRONICS , която е тясно специализирана в разработването и производството на иновативни камери, които носят ново измерение в ежедневната им употреба.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка