Най-добрите маски и костюми за Хелоуин за карнавал: ТОП #13 съвета

Най-добрите маски и костюми за Хелоуин за карнавал: ТОП #13 съвета (идеи) не само за деца (дете), но особено за възрастни. Страшни костюми, призраци, чудовища, герои и т.н.. 31 октомври е времето за всички призраци и чудовища, маски и костюми, защото това е Хелоуин. Така че нека да облечем някакъв страшен карнавален костюм или маска и защо не да извикаме уууууу... и да се престрашим малко :)

В историята се казва, че на първия ден от ноември се появяват душите на мъртвите, които се опитват да контролират всички живи човешки същества и да проникнат в човешкото тяло. И така хората призоваха за помощ, за да се предпазят от тези духове - осветете деня на Хелоуин . Първо под формата на свещи, фенери или въглени до свещ в издълбани тикви във формата на лице, като тази традиция се е запазила и до днес.

маски и костюми за Хелоуин

Доскоро този празник не беше толкова разпространен у нас, като общоизвестно е, че Хелоуин е най-традиционен в САЩ, където този празник се чества от 19 век. Хората, особено децата и младежите, носят различни карнавални костюми и страшни маски по време на Хелоуин, а боядисаните лица също са знак, че имат за цел да прогонят злите духове и злите сили. Днес този празник е преди всичко време на забавление и адреналиново приключение и привлича предимно деца, които правят или носят карнавални маски за деца и ходят от врата на врата, за да плашат обитателите на къщи и апартаменти и ги даряват със сладкиши или плодове, главно в Америка, Австралия и други страни.

карнавални костюми и маски за Хелоуин

Тук Хелоуин не е толкова често срещан, колкото в Америка, но с течение на времето у нас започват да се провеждат различни Хелоуин партита, страшни партита, маскирани карнавали или хелоуински дискотеки , където можете да изпитате мистериозната магия на непозната маска на парти за Хелоуин и това носи много забавление и приключения. Някои вече са преживели Хелоуин като друг празник, подобен на Великден или Коледа, затова украсяват домовете си с тикви или украса в призрачния стил на Хелоуин и си прекарват приятна вечер пред телевизора, когато гледат призрак или филм на ужасите.

Но тези, които наистина обичат да се страхуват и не напускат празника Хелоуин просто така, нямат търпение цяла година да облекат карнавален костюм или страшна маска . И колко вълшебна е призрачната нощ на Хелоуин , защото дори децата в училище вече очакват с нетърпение кога ще могат да носят маски за детския карнавал, като вещица, дявол, скелет, смърт, магьосник, чудовище или същество, човек паяк , супермен, Хари Потър, принцеса, воин, някое животно или други карнавални костюми за деца .

Хелоуин не е за това как да изплашите деца или възрастни, той е преди всичко за забавление, адреналин и приключение, за да предизвикате малко страх с вашата маска или костюм и усещане за приятен страх :)

Възрастните и младежите нямат търпение за партито или дискотеката за Хелоуин, когато с ентусиазъм избират карнавални маски като кръвожадни животни, върколаци или безсмъртни вампири или маски за Хелоуин като страшно и болезнено зомби или труп, мумия и други маски за Хелоуин . И разбира се, не е задължително всички костюми за деца да са страшни, грозни и ужасно страшни. Просто изберете неплашеща маска за Хелоуин като Спайдърмен, Железния човек, мумия, Железния човек или терминатор, циклоп, костюм на клоун или просто носете страшни аксесоари като вратовръзка или ръкавици.


И къде можете да намерите тези костюми за Хелоуин, страшни маски или карнавални костюми ? Нашият електронен магазин Cool-mania разполага с богат избор от маски и костюми, готови за този празник Хелоуин, просто трябва да се потопите в нашето предложение и да се забавлявате или да се уплашите, докато избирате правилната маска. И ето ви, подготвихме за вас някои от нашите съвети за карнавални маски и костюми за Хелоуин и ще се радваме много, ако нашите костюми и маски за Хелоуин ви осигурят перфектно забавление и приятно страшна нощ :)

#14 Гринч (зелен елф) маска за лице с ръкавици

карнавален костюм маска за лице най-добрите костюми гринч

Маска за лице Гринч (зелен елф) с ръкавици - за деца и възрастни за Хелоуин или карнавал. Костюм (маска) на Гринч изработен от 100% естествен латекс, който е екологичен и нетоксичен. Гледането и дишането през устата и носа на маската е удобно и дишащо. Тази латексова маска във формата на Гринч е абсолютно идеален и оригинален избор за Хелоуин, карнавал, маскен бал, различни партита, рождени дни и други. Нашите маски Grinch се открояват най-добре на Хелоуин, карнавал, дискотека, в клуб, на парти или фестивал, те са правилната инвестиция за вас, ако искате да впечатлите и най-вече да бъдете готини.

#13 Звукочувствителен светодиод   Маска от подземния свят

зъби маска за лице Хелоуин страшни маски

Всеки, който е гледал филма Подземен свят , ще се чуди защо тази маска за Хелоуин има толкова много зъби! За щастие, тази маска е безобидна, определено не хапе и дори е малко очарователна, тъй като е чувствителна към звук DJ маска за лице , която мига на фона на музиката. Затова е идеално подходящ за Хелоуин парти, дискотека или карнавал с маски . И е много ефектна, особено когато започне да свети в пълен мрак и тогава вече съжаляваме за човека, който ще бъде до вас с тази маска :)

#12 LED Purge маски

прочистваща маска Хелоуин

Искате ли да се забавлявате на парти за Хелоуин или карнавал с маски , но не искате да бъдете разпознати от никого? Затова сложете маската PURGE и изпитайте вълнуващото усещане да сте някой друг, поне за известно време. LED mask purge за Хелоуин - универсална маска за всеки. LED маските със страшни или ужасяващи мотиви при всички случаи привличат вниманието буквално от пръв поглед. В края на краищата не виждате светеща очистваща маска или маска с череп всеки ден.

#11 LED светеща вратовръзка и LED папийонка

led вратовръзка хелоуин маски led неонова маска с лък за Хелоуин

Ако сте малко консервативен тип и не бързате с дръзки маски или костюми, а отивате на Хелоуин парти или дискотека, сложете тази LED вратовръзка или LED папийонка и така изпълнете условието да влезете с маска . Или с тази светеща LED вратовръзка и тази LED папийонка е подходящ начин да дойдете на парти в духа на Хелоуин или карнавал с маски и така да дойдете с маска или просто да се впишете с други в карнавални костюми или маски.

#10 LED мигащи ръкавици - Скелет

LED светещи ръкавици скелет

Тези LED светещи ръкавици скелет са идеални за Хелоуин парти , дискотека или карнавали с маски. Разбира се, подходящи са и за оригинален подарък . Ако искате да сте готини и да впечатлявате, или ако обичате да сте център на внимание, тези LED ръкавици със сигурност ще привлекат много внимание и са най-ефектни на тъмно, точно в атмосферата на Хелоуин :).

#9 Маска за лице SPIDERMAN

спайдърмен хелоуин маска

Искате ли да бъдете супер герой с невероятна сила , издръжливост и бързина, и преди всичко готин и добър човек? Така че бъди СПАЙДЪРМЕН! Тази латексова маска Спайдърмен е напълно идеален и оригинален избор за Хелоуин, карнавал, маскен бал, различни партита, рождени дни.

#8 БАТМАН - маска за лице

маски за хелоуин във формата на батман

И имаме още един супергерой от комиксите и от филма - БАТМАН , който е известен със своята мрачна и мистериозна личност , който се бори с престъпността в Готъм. Маската на Батман ви позволява да се трансформирате в тази символична фигура и да станете пазител на справедливостта на различни костюмирани събития като Хелоуин, рейв партита или маскирани балове.

#7 Маска за лице - ЖОКЕР

Маска във формата на Хелоуин - ЖОКЕР

ChaoZZZZZ и непредсказуемост , това са основните черти на емблематичния персонаж, който предполагам всички познават и с отличителния му вид, и най-вече с широката му кървава усмивка, която не те кара да се смееш... Кой е това? С този човек на име ЖОКЕР е трудно да се забъркваш, защото никога не знаеш какво е намислил. Отлична маска за Хелоуин за всяко парти, карнавал или котешко парти или дискотека.

#6 JIGSAW маска за Хелоуин

Хелоуин страшна маска за лице мозайка

Така че с тази маска определено ще представите света на ужасите перфектно. Маската JIGSAW ще внесе доза мрак и страх и ще придаде зловещ и мистериозен вид на персонажа ви за Хелоуин. Jigsaw, известен също като Джон Крамър, е измислен герой от поредицата филми на ужасите "Saw", той определено принадлежи към популярните маски за Хелоуин или за парти или маскирани балове.

#5 Костюм на Спайдърмен

морфинг карнавален костюм на човек паяк

Но не всички карнавални костюми или маски за Хелоуин те трябва да са страшни и призрачни. Костюмът на Спайдърмен е еднакво интересен и подходящ както за Хелоуин, така и за карнавал . Все пак предполагам, че почти всяко момче и дори мъж иска да стане комик или истински герой, който се бори срещу злото, защитава невинните и спасява света :)

#4 Костюм на динозавър за Хелоуин

костюм на динозавър за Хелоуин

Така че този костюм наистина не може да бъде пренебрегнат :) Костюм на динозавър - надуваем костюм на динозавър до 2,2 м - размер XXL като карнавален костюм за мъж или жена (възрастни) за карнавал или Хелоуин. Ако носите този костюм на дискотека или се продавате на улицата по време на празника Хелоуин, можете да сте сигурни, че ще предизвикате много шум и страхотно забавление на всяко парти или празненство.

#3 Маска за глава на КОН

Маска с конска глава за Хелоуин
Ядосан ли си в училище, на работа или си с партньора у дома? Всичко това свърши, сложете конската маска на главата си и срешете идеалната си грива. Усещаш ли го, да? Край на стреса, гърдите ви се издуват, сърцето ви бие широко - вече не е нужно да се тревожите за човешки светски проблеми, защото вие сте кон и най-накрая сте свободни ! Маска за глава на КОН за Хелоуин парти , дискотека или рожден ден, навсякъде с тази маска ще предизвикате смях и забавление.

#2 Костюм за Хелоуин БАНАН

костюм банан карнавална маска
Ако искате да изглеждате оригинално на маскен бал или просто да се забавлявате на рожден ден с приятели, този костюм е правилният избор. Ако искате да си купите забавен костюм, този костюм BANANA ще бъде за вас! Костюмът е подходящ както за мъже, така и за жени. Карнавален костюм идеален за Хелоуин или всяко друго парти.

#1 Вампирски зъби - Дракула

вампирски зъби за Хелоуин парти зъби

Когато партито за Хелоуин наближава, тези вампирски зъби ще бъдат идеалното допълнение към тоалета на вампира. Зъбите на вампира за Хелоуин като Дракула са страшни и идеални за всяко рейв парти, Хелоуин, маскен бал или празненство. Залепете ги върху собствените си кучешки зъби, нанесете малко червена боя като фалшива кръв и ефектът ще бъде напълно убедителен и може би някой ще ви позволи да отхапете :)