Маска за лице Батман - за деца и възрастни за Хелоуин или карнавал

Код: 88-280
64,00 лв Цена без ДДС: 53,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Маска за лице Батман - за деца и възрастни за Хелоуин или карнавал. Костюм (маска) на Батман изработен от 100% естествен латекс, който е екологичен и нетоксичен.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Маска за лице Батман - за деца и възрастни за Хелоуин или карнавал. Костюм (маска) на Батман изработен от 100% естествен латекс, който е екологичен и нетоксичен. Гледането и дишането през устата и носа на маската е удобно и дишащо.

Батман маска за карнавала

Маски за Хелоуин за момчета/момичета (деца) или възрастни

Батман е един от най-легендарните комични герои и супергерои. Маската му улавя отличителен вид. Батман е известен със своята мрачна и мистериозна личност , която се бори с престъпността в Готъм. Маската на Батман ви позволява да се трансформирате в този емблематичен герой и да станете пазител на справедливостта на различни костюмирани събития. Тази латексова маска във формата Батман затова е напълно идеален и оригинален избор за Хелоуин, карнавал, маскен бал, различни партита, рождени дни и др. Нашите маски като Батман се открояват най-добре на Хелоуин, карнавал, дискотека, в клуб, на парти или фестивал, те са правилната инвестиция за вас, ако искате да впечатлите и преди всичко да бъдете готини.

Батман Хелоуин маска

Карнавални маски - Латексови карнавални маски за деца и възрастни

Подходящи и за оригинален подарък за любими хора. Можете да закупите маски онлайн в нашия електронен магазин. И се пригответе за много снимки и видеоклипове, където вие ще бъдете център на вниманието. Специалната смес от естествени латексови материали гарантира грабваща окото и не само страхотна кройка, но и удобно носене. Карнавални костюми (маски) са внимателно проектирани и с много невероятни шарки можете да се превърнете в любимия си супергерой или страшни филмови чудовища.

съдържание на пакета:

1x Батман маска

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

98%
98%
Lucian

Маска за лице Батман - за деца и възрастни за Хелоуин или карнавал

Добра маска за карнавал
Тя е солидна
Поддържа добре формата си

Всичко е наред

Преведено от: sk