Смарт видео Бебешки монитор с нощно виждане и WiFi - Gynoii

Код: 88-156
300.00 лв Цена без ДДС: 250.00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Smart Video Baby Monitor с нощно виждане и WiFi - Gynoii е бебешка детегледачка, която ще осигури непрекъснато наблюдение на вашето дете.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Аксесоари за продукта

Описание на продукта

Смарт видео Бебешки монитор с нощно виждане и WiFi - Gynoii, е бебешка видео-бавачка, която ще осигури непрекъснато наблюдение на вашето дете по време на отсъствието ви чрез вашия смартфон или таблет чрез Wi-Fi връзка. Можете да бъдете в съседната стая и да гледате видеото на детската стая в реално време HD 720P.

Бебешка видео-бавачка има инфрачервено нощно виждане, което е в състояние да заснеме изображението в пълен мрак и нощният режим се активира незабавно след като устройството прецени, че условията на осветление вече не са подходящи за дневен режим. Предимството е, че камерата има не само фиксиран обектив, но и чрез тихия серво мотор можете да преместите обектива, колкото ви е необходим до 355 градуса хоризонтално и 110 градуса вертикално. Видео бавачка може да бъде прикрепена към стената с помощта на щанда, който е включен в опаковката, или да се постави на всяко място в стаята и винаги ще имате добър изглед на вашето бебе. Устройството не се нуждае от батерии и се захранва от AC адаптер.

приложение gynoii бебе монитор

Движението на камерата се контролира чрез смартфон или таблет. Просто изтеглете безплатно приложението Baby Gynoii чрез Google Play за iOS или Android и след кратка проста инсталация имате пълен контрол върху операцията.
Видео-бавачка има двупосочна гласова комуникация, а също и сигнали за движение и звук. Това означава, че можете да общувате с бебето през монитора или да настроите устройството да ви изпраща сигнал всеки път, когато бебето се събуди и започне да се движи или плаче. Можете да зададете различна чувствителност на предупрежденията.

Видео бавачка също има слот за микро SD карта и уникална функция на непрекъснато снимане по време на време, резултатът може да бъде 20 - 40 секунда дълго видео. С метода за записване на времето можете да създадете видео-дневник на детето си през различни периоди и в различни възрасти.

gynoii бебе монитор


Устройството може да бъде свързано чрез WiFi или мрежов кабел към интернет и можете да гледате бебето си от всяко място по света. Можете да дадете достъп чрез интернет до семейството си, за да видите детето си. Този достъп е ограничен, тъй като те не могат да преместват камерата отдалечено или да комуникират с детето, те могат само да гледат изглед на живо. По време на преглед на живо може да бъде споделен достъп до 4 устройства, с изключение на основния ви профил. Предаването на видео и аудио по интернет е кодирано и достъпът е защитен с парола.

интелигентен монитор

Спецификации:

плюс Видеоклип с изтекло време
плюс Инфрачервено нощно виждане
плюс Двупосочно аудио
плюс Известия, когато детето се движи или плаче (регулируема чувствителност)
плюс Възможност за предоставяне на достъп до 4 устройства за гледане на преглед на живо
плюс Бърз и лесен монтаж
плюс Напълно безопасно
плюс Лесен за използване

Съдържание:

1x Smart Baby Монитор Gynoii GPW-1025
1x адаптер за захранване
1x стойка
1x инсталационен материал (винтове)
1x захранващ кабел
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка