Кашонен портфейл с GPS локатор и химикалка - Keysmart

Код: 11-332
278.00 лв Цена без ДДС: 231.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Кашонен портфейл с GPS локатор и химикалка - Keysmart + защита срещу злоупотреба с кредитни карти в минималистичен и модерен вид.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Кашонен портфейл с GPS локатор и химикалка - Keysmart + защита срещу злоупотреба с кредитни карти в минималистичен и модерен вид е идеалният практичен аксесоар за пътуване . Портфейлът е изработен от устойчива кожа "TecTuff" , която е устойчива на абразия, петна, петна и вода , която издържа до 10 пъти по - дълго от традиционните кожени портфейли, като същевременно е гъвкава и лесна за носене. Изисканият дизайн предлага много място за съхранение, сигурен и организиран достъп за вашия паспорт, карти, билети за пътуване, съответно билети за полети, пари и други, като същевременно запазва тънкия си дизайн. Wallet е уникален по характеристика на локализиране на вашето местоположение чрез безплатно изтеглящо се мобилно приложение „Tile“ (iOS, Android ), чрез което можете бързо и удобно да намерите местоположението на вашия портфейл в случай на загуба. Ще харесате този умен паспорт портфейл толкова много, че вече не можете да си представите пътуване без него.

умен паспорт портфейлпаспорт портфейл с gps

Умният паспорт портфейл определено принадлежи към най-добрите аксесоари за пътуване

ключове за паспортно портмоне

Локализация на смарт портфейл

Използвайки приложението "Плочка" (iOS, Android) на мобилния си телефон, можете да намерите местоположението на портфейла си на ma p и също така имате възможност да активирате звъненето на портфейла, за да го намерите по-бързо.
Така че можете да сте сигурни, че в случай на загуба или кражба на портфейла ви, можете да намерите своите документи и документи и пари за сравнително кратко време.
портфейл с gps локатор

360 ° електронно блокиране срещу кражба

В наши дни вашите финанси могат да бъдат ограбени по електронен път от хакери, като прочетат кредитните ви карти или откраднат самоличността ви, като прочетат вашата лична карта с чип.
Умният портфейл обаче се предлага с революционна 360 ° блокираща технология чрез дискретно вградена екранираща тъкан , която блокира честотата в портфейла, за да запази вашите карти.

портфейл с блокиране срещу кражба

Характеристика:

PLUS Елегантен и тънък дизайн
PLUS Висококачествена кожа
PLUS Локатор за портфейл
PLUS 360 ° заключване против кражба
PLUS Мини полезна писалка за писане
PLUS Място за до 14 кредитни карти

Съдържание на пакета:

1x портфейл с GPS локатор - Keysmart

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка