KeySmart Pro - органайзер за ключове с GPS локатор и LED светлина

Код: 11-329
158.00 лв Цена без ДДС: 131.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

KeySmart Pro - ключов органайзер с GPS локатор и LED светлина, с който никога не губите ключовете си и в същото време те ще бъдат компактни, удобни за носене и организирани.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

KeySmart Pro - ключов органайзер с GPS локатор и LED светлина, с който никога не губите ключовете си и в същото време те ще бъдат компактни, удобни за носене и организирани. Доволни ли сте от клавишите, които звънят? Никога не можете да намерите правилния ключ за първи път? Завинаги свърши! Организирайте обемния си бутон с лесен начин в елегантен и тънък органайзер за бърза и удобна употреба .

Това е първокачествено качество на обработка на ключовете, с възможност за запаметяване на до 14 ключа . Най-голямото предимство на KeySmart Pro е функцията за локализация за локализиране на изгубените ви ключове чрез безплатното мобилно приложение за изтегляне „Tile“ ( iOS, Android ). Органайзерът за ключове е оборудван и с мощна LED светлина и отварачка за бутилки . Иновативният органайзер има интегрирана батерия, която се зарежда с микро USB кабел и издържа до 45 дни при пълно зареждане . Просто ще харесате този продукт, тъй като той ще улесни ежедневната ви употреба и носенето на ключове.

Елегантно, подредено и тихо, това е ключовият организатор KeySmart Pro

KeySmart Pro организатор на ключове

Никога не губете ключовете си отново с KeySmart Pro

Използвайки приложението "Плочка" (iOS, Android) на мобилния си телефон, можете да намерите местоположението на вашите ключове на картата , а също така имате възможност да активирате звъненето на клавишите, за да ги намерите по-бързо .
Бонус функцията е бутонът "Плочка", разположен на органайзера за ключове за противоположната локализация , който при натискане активира телефона ви да започне да звъни дори в безшумен режим, за да намерите i t.

локатор на ключовеИновативен органайзер за ключовеключове органайзер с търсене на позиция

Персонализирайте вашия ключов организатор според вашите нужди

Организаторът може да бъде удължен и с полезни аксесоари като мини нож или отварачка за бутилки , което го прави практичен и спретнат аксесоар в джоба ви.

ключове за организатор с usbключове за органайзер с отверткаорганайзер за ключове с фиксаторорганайзер за ключове с държач на джоба

Характеристика:

PLUS Практичен организатор на ключове
PLUS Възможност за съхранение до 14 ключа
PLUS GPS Локатор за намиране на ключове или дори мобилен телефон
PLUS Мощна LED светлина
PLUS Възможност за добавяне на полезни аксесоари

Съдържание на пакета:

1x организатор Keysmart Pro (изисква се за закупуване на добавки)
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка