LED триъгълни панели за стена - Smart set 9бр (Android / iOS)

Код: 11-335
580.00 лв Цена без ДДС: 483.33 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

LED панел за стенни триъгълни панели - интелигентен комплект 9бр (Android / iOS), за да озарява всяко пространство! Стенна декорация, която ще учуди всички.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED панел за стенни триъгълни панели - интелигентен комплект 9бр (Android / iOS), за да озарява всяко пространство! Стенна декорация, която ще учуди всички. Интелигентните LED 10 "светлинни панели са чудесно допълнение към вашия дом или бизнес. Особеността е, че можете да ги сглобите в различни форми и да дадете свободата на творчеството си. Зашеметете гостите си или стартирайте най-доброто си парти с интелигентни светлинни панели. Свържете се панелите за захранване и отделни части се свързват чрез включените конектори. Точно начинът, по който ги свързвате, ви позволява да ги сглобите под различни форми и единственото ограничение е вашето въображение. В един комплект има до 9 LED панела , така че можете да свободно ги комбинирайте.

Озарявайте обкръжението си и зарадвайте своите гости или приятели

led стенни панели - триъгълник

Можете да контролирате интелигентни панели с помощта на приложение, което е достъпно за Android и iOS. Приложението комуникира с панели чрез интерфейса на bluethooth . След сдвояването на приложението можете да използвате 3 режима . AUTOMATIC MODE предлага до 180 предварително зададени светлинни ефекта, от които да избирате, в този режим можете да промените нюанса или скоростта на избрания светлинен ефект. ONE COLOR MODE е възможността да настроите всички панели да светят в един цвят. Приложението ще ви предложи 7 цвята, които можете да коригирате според вашите нужди и 7 постоянни цвята и можете да промените тяхната яркост.

led триъгълник светлина

Ако ще имате тържество в дома си или тържество във вашата компания, ще оцените МУЗИЧЕСКИ РЕЖИМ . Панелите автоматично ще реагират на ритъма на играещата песен . Те могат да реагират на музика с помощта на спомагателен кабел или вградени микрофони. Можете да избирате между няколко предварително зададени профила и можете да регулирате чувствителността на реагирането на интелигентните светлинни панели.

Форма или цветова резолюция, всичко зависи от вашето въображение

приложение на светещи триъгълници

Инсталирането на тази умна осветителна система е много проста. Те се открояват най-добре на стената, където можете да ги прикрепите с включените 3M лепилни ленти. Включени са и шаблони от триъгълници, които можете да поставите върху стената, преди да залепите LED светлините, за да ви помогне по-добре да визуализирате идеалното оформление на панелите. Голямото предимство на тази система е широката гама от употреба и стилен модерен дизайн, който гарантира оригиналността и разликата на вашия дом или бизнес.

Елегантността и дизайнът на леките панели гарантират тяхната универсалност

осветени триъгълници на стената модерен дизайн

Технически спецификации:

Съвместими системи: Android, iOS
Работна температура: -20 / + 60 ° C
Захранване: 5,0V / 7A
Размер на панела: 24 см (триъгълно рамо)

Съдържание на пакета:

9x LED триъгълни панели 10 "
9x LED триъгълни шаблони за монтаж на стена
11x конектор
1x Bluetooth аудио адаптер
1x захранващ кабел
30x 3M лепилни стикери
1x наръчник

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка