Нощна лампа NOX Aroma с изкуствен интелект и WiFi (Alexa съвместим)

Код: 72-004
318.00 лв Цена без ДДС: 265.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Нощна лампа NOX Aroma с изкуствен интелект и WiFi (съвместима с Alexa) ще доведе вашите моменти на релакс до съвършенство

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Нощната лампа NOX Aroma с изкуствен интелект и WiFi (съвместима с Alexa) ще доведе вашите моменти на релакс до съвършенство, естествените й аромати ще настроят ума и тялото ви на правилната релаксираща вълна. Приятната червена светлина създава дължина на вълната и имитира залязващото слънце, което естествено насърчава производството на мелатонин (хормон на съня) и заедно с успокояващите тонове на патентованата музика за релакс, настройва биоритма ви към дълбок сън, дори може да бъде свързан с WiFi, какво гарантира по-голям обсег от Bluetooth свързаност или контрол чрез Alexa . Електрическа арома лампа с дифузор за вашия спокоен сън.

NOX AROMA нощни лампи за вашия спокоен сън

лампа за трапезна аромат nox

Лампа за ароматна маса - ролята на този сън асистент не свършва само с вашия сън. След сдвояване с приложението, нощната лампа също е в състояние да контролира самия процес на сън . Отбелязва нейното качество и цикъл, както и движенията на вашето тяло - той цялостно оценява целия процес и ви предлага съвети и съвети за подобряване на качеството на съня. Признайте разликата, събуждайки се от силен, дълбок сън или от слаб, периодичен сън. След като заспи, лампата се изключва . Ароматната, успокояваща лампа Nox Aroma ще бъде ваш спътник дори когато се събудите и отново ви привлича в ежедневието с успокояваща светлина и приятни музикални тонове.

Нощна LED лампа nox аромат

Освежаващите аромати могат да направят всеки вид релакс през деня ви по-приятен, независимо дали четете книга или практикувате йога. Можете да използвате високоговорителя на лампата за релакс, за да слушате патентовани песни или просто да възпроизвеждате своя собствена музика чрез Bluetooth. Приложението за управление на лампата за настолни лампи, което лесно можете да намерите в Istore или Googleplay и поддържа IOS 7+ или Android 4.3+. Ароматните торби издържат до 30 дни. Не е необходимо да добавяте вода в торбички, така че можете да избегнете неприятни проблеми с влажността или плесени. Асистентът за релакс и сън Nox Aroma не трябва да липсва в нито едно домакинство, не се колебайте да го поръчате както за вас.

Нощна LED лампа с дифузор

Технически параметри:

Модел: Sleepace Nox Aroma SA1001
Размер: 12,2x12,2x11,7 cm
Цвят: бяло-сив
Тегло: 320гр
Свързване: Alexa, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 (обхват приблизително 10 м)
Адаптер: 110 ~ 240v 50 / 60HZ 0.6A
Мощност: 5V 1A
Напрежение: 5W
Система: Android 4.3+, iOS 8+


Съдържание на пакета:

1x лампа Nox Aroma
1x зарядно
1x Ароматна капсула
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка