Очила за костно провеждане с Bluetooth за слушане на музика + телефонни разговори

Код: 11-339
258.00 лв Цена без ДДС: 215.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Очилата за костно провеждане с Bluetooth за слушане на музика + извършване на телефонни разговори ви позволяват да изглеждате готино навсякъде и по всяко време.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Очилата за костно провеждане с Bluetooth за слушане на музика + извършване на телефонни обаждания ви позволяват да изглеждате добре, докато слушате музиката или общувате по телефона навсякъде и по всяко време. Очилата имат вградени високоговорители, чрез които можете да слушате музика, без много да нарушавате обкръжението ви. Това е революционна технология от вас ще бъдете приятно изненадани. Голямото предимство пред традиционните слушалки е, че дори когато слушате музика, можете да възприемате и околните звуци - например приближаваща се кола или влак и следователно оставате внимателни към околната среда около вас и изглеждате стилно. Живеем в натоварен свят, където носенето на класически слушалки става доста непрактично, но с тези луксозни очила няма да пропуснете нищо.

Очилата пускат музика - няма повече досадно натискане на ушите, както се случва с конвенционалните слушалки

очила, които свирят музика

Дори ако ги носите и слушате музика през тях дълго време - не е нужно да се притеснявате от увреждане на слуха - тъй като звукът не преминава директно в ушите ви. Те осигуряват ефективна защита на очите, изглеждат стилни и можете да слушате музика чрез тях, без да нарушавате обкръжението ви - добавка, която всеки любител на най-новите технологии трябва да има. Свържете слънчевите очила към вашия смартфон или таблет чрез Bluethooth и няма нужда да имате инсталирани допълнителни приложения, за да ги използвате.

Най-добър дизайн на изображения, слушане на музика или контролиране на разговор

контрол на повикванията в слънчеви очила

Друго предимство е, че можете да използвате слънчевите очила, за да контролирате повикването , превръщайки ги в многофункционално устройство от висок клас . Слушалките направиха революция в телефонията, а също и тези очила са също толкова иновативни. Всяко обаждане се осъществява чрез натискане на един бутон без непрактичната слушалка в ухото ви. Фактът, че слушалките не са поставени директно в ушите, елиминира неприятното усещане, което възниква при носене на класически комплект за свободни ръце (болка в ушите, неприятно дразнене).

очила за костна проводимост на bluetooth

Тези модерни слънчеви очила се захранват от 120 mAh батерия. За пълно зареждане са необходими около 2 часа, а животът на батерията е до около 5 часа - което повечето потребители могат лесно да използват за един ден. Благодарение на специалния стъклен материал (TR90) те са леки и издръжливи. Разбира се, очилата разполагат и с UV400 филтър , така че освен технологичната функционалност, те отговарят и на практическите изисквания на потребителя.

Можете да се справите с всяко повикване, като натиснете един бутон

слънчеви очила блутут музика

Характеристика:

плюс Bluetooth свободни ръце
плюс Слушане / звънене / гласов контрол
плюс Стилен и универсален дизайн на очилата
плюс Лесна работа
плюс Защита на очите (UV Filter400)

Технически спецификации:

Bluethooth - 5.0
Съвместими системи - Android, iOS
Батерия - 120 mAh
Брой говорители - 2
Микрофон - стерео
Размери - 143x16x48 мм
Тегло - 48гр

Съдържание на пакета:

1x слънчеви очила
1x текстилен калъф
1x кабел за зареждане
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка