Плаваща саксия за растения - левитираща на 360 ° саксия върху магнитна дървена основа

Код: 11-354
238.00 лв Цена без ДДС: 198.33 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Плаваща саксия за растения - левитираща 360 ° саксия върху магнитна дървена основа, перфектна интериорна декорация - Левитиращо растение

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Плаваща саксия за растения - левитираща 360 ° саксия върху магнитна дървена основа, перфектна интериорна декорация - Левитиращо растение. Това е една от най-оригиналните декорации, които някога сте виждали. Страхотен интериорен аксесоар ще привлече вниманието на всички - независимо дали става въпрос за вашето посещение или клиенти. Растенията винаги са били сред любимите декорации за домове, офиси, търговски площи и т.н.

Колкото по-интересни са формата и цветът, толкова по-добре. Защо не развием естетическата част от себе си на още по-високо ниво? Благодарение на тази левитираща саксия ще накарате вашите растения да се носят във въздуха, подобно на безтегловност. Саксията левитира с помощта на най -модерната левитационна технология (серия от електромагнити) при всякакви обстоятелства и може постоянно да се върти или да стои на едно място - според вашия избор.

Левитираща саксия за растения - плаваща саксия, която се върти на 360 °

Левитиращо растение

Всичко, което трябва да направите, е да поставите по-малко растение в саксията, след това да свържете магнитната подложка към електричеството и внимателно да насочите саксията над подложката и да я оставите да плува. Този стилен аксесоар е подходящ за домакинства, ресторанти или рецепции и ще привлече всеки посетител. Предимството е, че изборът на растение зависи от вас, разбира се, трябва да изберете от по-малки видове. Не е нужно обаче да използвате саксията за растенията, можете да поставите всичко, което искате, в контейнера - няма граници за творчество. Подарете на себе си и на близките си очарователно преживяване.

левитираща растителна саксия

Спецификации:

Вход: AC100-240V
Изход: DC 12V 1,5A
Цвят на подложката - тъмен дъб
Размери на подложката: 13,5 x 13,5 x 2,6 cm

Съдържание на пакета:

1x левитираща саксия (без растение)
1x магнитна дървена подложка
1x захранващ адаптер
1x ръководство за потребителя

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%