Умна дъска за писане с LCD 20 "за деца и възрастни

Код: 11-320
398.00 лв Цена без ДДС: 331.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Интелигентна дъска за писане с LCD 20 "за деца и възрастни. Няма повече да се губите с хартия, просто да рисувате или пишете и изтривате с един бутон.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Интелигентна дъска за писане с LCD 20 "за деца и възрастни. Няма повече загуба с хартия, просто нарисувайте или пишете и изтривайте с един бутон. Иновативният ултра-лек LCD панел е проектиран да ви даде същото усещане като при писане с писалка и е изработена от здрава ABS пластмаса с тегло само 810 гр . Въпреки големите си размери, дъската   е особено приятелски настроен към околната среда и носи редица предимства в следната форма - не губите повече хартия, не изтривайте и няма да бъдете облагодетелствани с празна писалка, защото не се нуждаете от мастило. Той също така предпазва очите от радиация и отблясъци, следователно е чудесен образователен инструмент за малките. На борда има писалка, която може да бъде поставена в горната част на дъската, за да се избегне загубата.

LCD дъска за писане

Начертано или написано изображение можете да запазите толкова дълго, колкото ви е необходимо благодарение на функцията за заключване на екрана с плъзгача, за да елиминирате случайното изтриване по време на рисуване, така че не е нужно да се притеснявате за загуба на важни изображения или данни. Когато трябва да възстановите изображението в първоначалното състояние, натиснете един бутон и дъската отново ще бъде чиста. Платката се захранва със сменяеми AAA батерии, които осигуряват хиляди обновявания през целия си живот. Портативната и лека дъска е практичен подарък за деца и възрастни, но също така и чудесен помощник в офиса, като тетрадка, комуникационен инструмент или напомняне.

панел за писане на LCD

Характеристика:

плюс Голям 20-инчов LCD табло
плюс Перо за удобно писане
плюс Възобновяем образ с един бутон
плюс Хиляди възстановявания на изображения
плюс Окото и природата приятелски
плюс Качествена обработка

Спецификации:

LCD табло: 20 "
Материал: ABS, LCD
Батерия: 4x AAA
Размери: 470 мм (дължина) х 320 мм (ширина) х 15 мм (дебелина)
Тегло: 810g

Пакетът включва:

1x LCD табло
1x Перо
4x AAA батерия

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка