Wicked bone - умна играчка за кучета с Bluetooth контрол чрез приложението

Код: 11-338
158.00 лв Цена без ДДС: 131.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Wicked bone - интелигентна играчка за куче с Bluetooth контрол чрез приложението няма да остави кучето ви скучно или неактивно. Той гарантира часове и часове на забавление.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Wicked bone - интелигентна играчка за куче с Bluetooth контрол чрез приложението няма да остави кучето ви скучно или неактивно. Ако нямаме достатъчно време за занимания с нашето куче, то започва да се отегчава, което може да доведе до депресия. Всеки любител на четириногите домашни любимци знае, че да се грижиш за куче е много като да се грижиш за дете. Кучето се нуждае от нашето време, любов и нашето внимание. Умната кост е невероятна иновативна играчка, която не бива да се пропуска в репертоара на вашето куче. Използвайте приложението Android / iOS, за да го свържете с телефона си чрез Bluethooth и играта може да започне. Подарете на най-добрия си приятел стимулиращите и забавни дейности, от които той се нуждае толкова много. Умната кучешка играчка Wickedbone - голямото предимство на тази интерактивна играчка е, че тя ще забавлява не само вашия домашен любимец, но и вас - благодарение на контрола чрез мобилен телефон, можете директно да контролирате движението на костта, така че не само кучето ви играе с то, но и вие.

Злата кост ще гарантира часове и часове забавление с вашия пухкав домашен любимец

умна костна играчка за кучета нечестива кост

Интелигентната кучешка кост има вградени 9 предварително зададени режима, които забавляват вашето куче и никога не спират да го забавляват. Разбира се, освен играта, ние, хората, имаме и други задължения, но тази умна играчка няма да ви разочарова. Просто изберете интерактивен режим, който дава свобода на костната играчка и автоматично ще играе с вашето куче, без да го контролирате. Костта реагира на различни докосвания по различни начини благодарение на собствената си, оригинална емоционална система. Следователно при всяко докосване прави различно действие, което пречи кучето да започне да възприема играчката като апатична. Интелигентната кост е подходяща и за външна употреба. В мобилното приложение можете да зададете различни параметри, за да го персонализирате за различни повърхности и ситуации.

Благодарение на контрола на приложението, играта с интерактивната кост ще бъде забавна не само за вашето куче, но и за вас.

нечестива кост, контролираща костта чрез приложението

Костта е изработена от материал FDA и е безопасна за употреба както от хора, така и от космати домашни любимци на четири крака. Костта се движи върху силиконови колела , които лесно можете да премахнете и измиете под вода. Костта се зарежда напълно за 1 час, което е достатъчно за около 40 минути активна употреба и около 4 часа интерактивен режим. Забавление и щастието на вашия домашен любимец е само на един клик.

Играчката е изработена от компоненти, отговарящи на стандарта FDA, и са толкова безопасни и издръжливи за вашия домашен любимец, колкото за вас.

безопасен състав на FDA нечестива кост

Автоматичен режим Интелигентна костна играчка за куче

Характеристика:

плюс Безкрайни часове на забавление
плюс Лесни за миене колела
плюс Контрол на движението чрез смартфон

Технически спецификации:

Време за зареждане - 1 ч
Капацитет на батерията - 500 mAh
Размери: Ширина - 151,5 мм, Височина - 64 мм
Тегло -300 g
Максимална скорост 3,5 m / s

Съдържание на пакета:

1x интелигентна кост
1x кабел за зареждане
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%