Жизнерадостна топка за кучета и котки - Автоматично (3 нива на активност)

Код: 11-336
198.00 лв Цена без ДДС: 165.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Жизнерадостна топка за кучета и котки - Автоматична. Интелигентната топка с 3 нива на активност гарантира, че вашият домашен любимец никога няма да бъде тъжен и сам.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Жизнерадостна топка за кучета и котки - Автоматична (3 нива на активност) . Палава интелигентна топка с три нива на активност гарантира, че вашият домашен любимец никога няма да бъде тъжен и сам . Всички знаем нашите домашни любимци, когато сме с тях, това е най-подходящото време за тях . За съжаление, повечето от нас трябва да ходят на работа, училище или да имат други задължения и докато сме далеч, нашият космат член на семейството се отегчава. Подобна скука може да доведе до много неудобства - скъсани обувки, повредени мебели или диван, а в най-лошия случай резултатът е депресия на животните.

Умна автоматична подвижна топка за кучета и котки

куче умна топка весела

Благодарение на най-съвременната технология, играчка за животно вече не е само кост, топка или тенис топка. Новата умна топка е точно онзи тип играчка, която ще поддържа забавлението на вашия домашен любимец с часове, дори когато не сте там . Игривата топка има специален двигател вътре , който дава възможност да се движите свободно и по този начин се превръща в весел партньор на вашия домашен любимец.

Ако вашият домашен любимец ще натисне или докосне топката, малката топка ще тича по цялата зона и лудата гонитба може да започне. Ако топката се натъкне на препятствие, тя променя посоката си, така че няма да се залепи никъде или да спре да се движи. Интелигентната топка може да бъде настроена на три нива на активност . ЗЕЛЕНА - топката само нежно се търкаля по пода и насърчава вашия домашен любимец да действа. BLUE ниво - увеличава активността на топката до нормално ниво, интелигентната играчка е малко по-активна и насърчава вашия космат приятел към повече активност. PURPLE означава пълна лудост - превключете топката в това положение и тя ще започне да скача (в зависимост от продукта) и ще бяга бързо, а вашият домашен любимец наистина ще се изпоти. Нивата могат да бъдат контролирани чрез натискане на бутона на мотора.

весела топка

Въпреки това много животни не са запознати с този тип играчки и спонтанното движение или звукът на мотор може първоначално да ги възпира. Производителят на тази иновативна играчка също е помислил за това, затова направи интелигентен помощник - дупка отстрани на топката, в която можете да вмъкнете награда или деликатес, за да покажете на вашия домашен любимец, че той не трябва да се притеснява, а топката е за забавление , След като четириногият ви домашен любимец се умори, топката ще премине в режим на заспиване и ще остане неактивна, докато не я докосне отново. Подарете дълготрайното активно забавление на вашето куче или котка, защото те ще ви бъдат благодарни в замяна, за да можете спокойно да спите.

топка за котки умно весела

Характеристика

плюс Интерактивна играчка за домашни любимци
плюс Регулируемо ниво на активност
плюс Дупка за деликатес
плюс Висока устойчивост на топката

Технически спецификации

Тегло: 200 g (включително мотор)
Размери: 77мм - диаметър на топката
Батерия: Li-Polymer 3,7v 300mAh
Работна температура: 0-40 °

Съдържание на пакета:

1x мажоретна топка
1x USB за зареждане

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка