Хидропонно отглеждане - LED панел с висока мощност с пълен спектър 300W

Код: 36-063
478.00 лв Цена без ДДС: 398.33 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Hydroponic Growing - мощният светодиоден панел е идеален за всички фази на растежа на растенията и взаимодейства добре с водната култура и почвената култура. Затова се използва в домашната градина, на цветната изложба, в оранжериите и т.н.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Hydroponic Growing - мощният светодиоден панел е идеален за всички фази на растежа на растенията и взаимодейства добре с водната култура и почвената култура. Ето защо, тя намира приложение във вътрешната градина, цветната изложба, оранжериите, избите и аквариумите. В този случай е невероятен начин да се отглеждат растения на закрито в зала, оранжерия или мазе. Може да се използва за отглеждане на орхидеи, рози, чушки, домати, босилек, маруля, билки, зеле, спанак, зеленчуци, броколи, цветя, краставици и много други плодове и зеленчуци. Подходящ е и за отглеждане на стайни растения. LED растежната лампа е добър избор дори за клониране на растения и разсад и за всички фази на растежа на растенията.

LED панел с пълен панел

Може да се постави безопасно дори в затворени пространства, защото те не се прегряват. LED светлината за растенията включва червена и синя светлина, за да се насърчи и поддържа максимален растеж на растенията. Растенията се нуждаят от червен и син светлинен спектър за здравословен и бърз растеж и за естествен процес на фотосинтеза.

Светодиодната лампа има максимална енергийна ефективност, която се използва за стимулиране на растежа на растенията, е безопасна за околната среда, без живак в луковиците, защото е LED технология. Лампата е проектирана да спасява околната среда и е изключително енергоефективна в сравнение със стандартните флуоресцентни осветителни системи, което се отразява в ниските експлоатационни разходи.

светодиодни лампички

Той е с алуминиево тяло, което отвежда минималната генерирана топлина от LED диода. Алуминият също така осигурява светлина на лампата. Източникът на светлина се състои от светодиодни SMD диоди с висока мощност . Работната среда за работа на LED светлините е от -20 ° до 55 ° C и влажност от 5% до 95%.

НАСА доведе панел расте

LED панелът осигурява пълен спектър. Червената светлина има дължина на вълната 630-660nm и честота 400-484THz . Синята светлина има дължина на вълната 430-460nm и честота 606-668THz, IR светлина има 730nm, UV светлина има 380nm, бяла топла светлина има 3500K и бяла светлина 6500K. Червеният спектър се използва за хлорофил А и хлорофил B. Растенията обикновено се нуждаят от всички червени дължини на вълната за здравословния си растеж и развитие. Синият спектър е максималната горна точка за вегетативен растеж и абсорбция. Бялата светлина осигурява пълнене на всички липсващи спектри. Топлата светлина осигурява енергия и подпомага фотосинтезата на растенията. UV светлината има уникална функция за стерилизация и убива фитопатогенните бактерии. IR осигурява цъфтеж и покълване.

светодиодна лампа на растенията

Фотосинтезата се проявява най-вече от червената светлина и вторично от синята светлина. За много растения обаче е необходима и синя светлина поради регулирането на растежа, цъфтежа и формирането на плодове. Затова се развива светодиодна светлина, подходяща за отглеждане на всички етапи на развитие на растенията.

Параметри:

Тип: Full Spectrum Led Panel
Мощност: 300W
Количество светодиоди: 252
LED цветове: червено 183 + синьо 40 + 10 топло бяло + 10 бели + 6 IR + 3 UV
LED дължина на вълната: червена 630nm ~ 660nm, синя 430nm ~ 460nm, топла бяла 3500K, бяла 6500K, IR 730nm, UV 380nm.
Тип LED: SMD
Входно напрежение: AC85-265V
Размери (мм): 400x210x60
Тегло: 2,8 кг

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка