LED светлини с тройна глава за подкрепа на растеж от 27W (9x3W)

Код: 36-064
138.00 лв Цена без ДДС: 115.00 лв
продадено Съжаляваме, този продукт в момента не е в наличност.
Да! Доставяме до US

LED растат 27W (9x3W) с тройна глава, за да поддържат растежа на растенията на всеки етап - LED светлина с пълен спектър.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED растат 27W (9x3W) с тройна глава, за да поддържат растежа на растенията на всеки етап - LED светлина с пълен спектър. Това е най-новата тенденция в отглеждането на растенията в закрити помещения , като подходяща замяна на слънцето. Усъвършенстваните светлинни LED чипове осигуряват широк спектър от 400 nm ~ 800 nm, подобно на слънчевата светлина , но повечето са сини и червени , което е най -добрата комбинация за поддържане на растежа . Чудесен начин да отглеждате растения в закрити помещения в зали, оранжерии или мазета . Може да се използва за отглеждане на орхидеи, рози, чушки, домати, босилек, маруля, билки, бивник, зеле, спанак, листни зеленчуци, броколи, цветя, краставици и много други плодове и зеленчуци.

Светодиодната лампа с три глави е на стойка с щипка за лесно поставяне на лампата на ъгъла на масата, парапета и други подобни. Можете да контролирате отделните функции на светодиодната лампа с дистанционното управление, с което светодиодната лампа може да се включва / изключва, да превключвате цветовите комбинации на LED, задавайки процента на яркостта в диапазона от 20% - 100%, или настройка на таймера (4/8/12 часа) за автоматично изключване на лампата.

доведе расте светлини

Лампата LED Grow има максимална енергийна ефективност, която се използва за стимулиране на растежа на растенията, е безопасна за околната среда, без живак в лампите, защото е LED технология. Лампата е проектирана да спасява околната среда и е изключително енергоефективна в сравнение със стандартните флуоресцентни осветителни системи, което се отразява в ниските експлоатационни разходи.

Той е с алуминиево тяло, което отвежда минималната генерирана топлина от LED диода. Алуминийът също така осигурява леко тегло на лампата само 500g. Източникът на светлина се състои от светодиодни SMD диоди с висока мощност . Работната среда за работа на LED светлините е от -20 ° до 55 ° C и влажност от 5% до 95%.

LED крушка за растения

И червените, и сините светлини са част от електромагнитния спектър, който се вижда с просто око. Червената светлина има дължина на вълната 620-625 nm, а кехлибарената светлина има дължина на вълната 460-465 nm. Червеният спектър се използва за хлорофил А и хлорофил Б. Като цяло растенията се нуждаят от всички червени дължини на вълните за здравословен растеж и развитие. Фотосинтезата се проявява най-вече от червената светлина и вторично от синята светлина. За много растения обаче е необходима и синя светлина поради регулирането на растежа, цъфтежа и формирането на плодове. Ето защо е LED Light, подходяща за отглеждане на всички етапи на развитие на растенията.

светодиодна лампа на растенията

Спецификации:

Тип: LED светлина с пълен спектър
LED дължина на вълната: червена 620 nm ~ 625 nm, синя 460 nm ~ 465 nm
Тип LED: SMD
Входно напрежение: 5V
Мощност: 27W
Работна температура: -20 ° C ~ 40 ° C
Размери: 280мм х 380мм
Тегло: 500 g

Съдържание на пакета:

1x LED лампа с USB и дистанционно управление
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (2)

100%