LED крушка за 21W (7x3W)

Код: 36-050
110.00 лв Цена без ДДС: 91.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

LED крушка за растения 21W (7x3W) е невероятен начин да отглеждате растения на закрито в зала, оранжерия или мазе. Подходящ е за всички фази на растежа на растенията.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED крушка за растения 21W (7x3W) е невероятен начин да отглеждате растения на закрито в зала, оранжерия или мазе. Може да се използва за отглеждане на орхидеи, рози, чушки, домати, босилек, маруля, билки, зеле, спанак, зеленчуци, броколи, цветя, краставици и много други плодове и зеленчуци. Подходящ е и за отглеждане на стайни растения. Лампата LED Grow също е добър избор дори за клониране на растения и разсад и за всички фази на растежа на растенията.

Светодиодна лампа


Може да се постави безопасно дори в затворени пространства, защото те не се прегряват. LED светлината за растенията включва червена и синя светлина, за да се насърчи и поддържа максимален растеж на растенията. Растенията се нуждаят от червен и син светлинен спектър за здравословен и бърз растеж и за естествен процес на фотосинтеза.

Лампата LED Grow има максимална енергийна ефективност, която се използва за стимулиране на растежа на растенията, е безопасна за околната среда, без живак в лампите, защото е LED технология. Grow light bulbs - Hydroponic е проектиран да спаси околната среда и е изключително енергийно ефективен в сравнение със стандартните флуоресцентни осветителни системи, което се отразява в ниските експлоатационни разходи.

Светодиодна крушка

Той е с алуминиево тяло, което отвежда минималната генерирана топлина от LED диода. Алуминият също така осигурява светлина на лампата. Източникът на светлина се състои от 3W LED SMD диоди с висока мощност . Работната среда за работа на LED светлините е от -20 ° до 55 ° C и влажност от 5% до 95%.

Светодиодна светлина

И червената, и синята светлина са част от електромагнитния спектър, който се вижда с просто око. Червената светлина има дължина на вълната 620-750nm и честота 400-484THz. Синята светлина има дължина на вълната 450-495nm и честота 606-668THz. Червеният спектър се използва за хлорофил А и хлорофил Б. Като цяло растенията се нуждаят от всички червени дължини на вълните за здравословен растеж и развитие.

Светодиодна лампа

Фотосинтезата се проявява най-вече от червената светлина и вторично от синята светлина. За много растения обаче е необходима и синя светлина поради регулирането на растежа, цъфтежа и формирането на плодове. Ето защо е LED Light, подходяща за отглеждане на всички етапи на развитие на растенията.

Спецификации:

Тип: II 10
Мощност: 21W
Брой светодиоди: 7x3W
Тип LED: SMD LED
Входно напрежение: AC85-265V
Размери (мм): 93x86
Съотношението между червено и синьо 8: 1
Ъгъл на светлината: 60 °
Вид резба: E27

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка