LED растат лампа 120 ° във водоустойчив дизайн 100W

Код: 36-058
378.00 лв Цена без ДДС: 315.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

LED растат лампа 120 ° във водоустойчив дизайн 100W е предназначена да осигури максимална реколта на културата при минимални разходи.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED растат лампа 120 ° във водоустойчив дизайн 100W е предназначена да осигури максимална реколта на културата при минимални разходи. Осигурява невероятен начин как да отглеждате растения на закрито в зала, оранжерия или мазе. Може да се използва за отглеждане на орхидеи, рози, чушки, домати, босилек, маруля, билки, зеле, спанак, зеленчуци, броколи, цветя, краставици и много други плодове и зеленчуци. Подходящ е и за отглеждане на стайни растения. LED растежната лампа е добър избор дори за клониране на растения и разсад и за всички фази на растежа на растенията.

светодиодна лампа

Може да се постави безопасно дори в затворени пространства, защото те не се прегряват. LED светлината за растенията включва червена и синя светлина, за да се насърчи и поддържа максимален растеж на растенията. Растенията се нуждаят от червен и син светлинен спектър за здравословен и бърз растеж и за естествен процес на фотосинтеза.

Светодиодната лампа има максимална енергийна ефективност, която се използва за стимулиране на растежа на растенията, е безопасна за околната среда, без живак в луковиците, защото е LED технология. Лампата е проектирана да спасява околната среда и е изключително енергоефективна в сравнение със стандартните флуоресцентни осветителни системи, което се отразява в ниските експлоатационни разходи.

светодиодни лампички

Той е с алуминиево тяло, което отвежда минималната генерирана топлина от LED диода. Алуминият също така осигурява светлина на лампата. Източникът на светлина се състои от светодиодни SMD диоди с висока мощност . Работната среда за работа на LED светлините е от -20 ° до 55 ° C и влажност от 5% до 95%.

Светодиодна лампа

И червените, и сините светлини са част от електромагнитния спектър, който се вижда с просто око. Червената светлина има дължина на вълната 640-660nm, а синята светлина има дължина на вълната 440-460nm . Червеният спектър се използва за хлорофил А и хлорофил B. Растенията обикновено се нуждаят от всички червени дължини на вълната за здравословния си растеж и развитие.

светодиодна лампа на растенията

Фотосинтезата се проявява най-вече от червената светлина и вторично от синята светлина. За много растения обаче е необходима и синя светлина поради регулирането на растежа, цъфтежа и формирането на плодове. Затова се развива светодиодна светлина, подходяща за отглеждане на всички етапи на развитие на растенията.

Параметри:

Тип: LED лампа
Мощност: 100W
Количество светодиоди: 48
LED Цветове: 32 червени + 16 сини
Дължина на вълната на LED: червен 640nm - 660nm, син 440nm - 460nm.
Тип LED: SMD
Входно напрежение: AC85-265V
Размери (мм): 290x235x130
Ъгъл на излъчване: 120 °
Живот: прибл. 60 000 часа.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка