Светодиодна лампа за цъфтене на инсталации с мощност 120W

Код: 36-061
U$163.90 Цена без ДДС: U$136.58
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

LED 120W лампа за цъфтене на растения, осигурява полезна светлина за растежа на растенията при тъмни условия без висока температура на радиация, с минимална консумация на енергия.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED 120W лампа за цъфтене на растения, осигурява полезна светлина за растежа на растенията при тъмни условия без висока температура на радиация, с минимална консумация на енергия.   Възползвайте се от този модерен и невероятен начин как да отглеждате растения на закрито в зала, оранжерия или мазе. Може да се използва за отглеждане на орхидеи, рози, чушки, домати, босилек, маруля, билки, зеле, спанак, зеленчуци, броколи, цветя, краставици и много други плодове и зеленчуци. Подходящ е и за отглеждане на стайни растения. LED растежната лампа е добър избор дори за клониране на растения и разсад и за всички фази на растежа на растенията.

LED лампа 120w

Може да се постави безопасно дори в затворени пространства, защото те не се прегряват. LED светлината за растенията включва червена и синя светлина, за да се насърчи и поддържа максимален растеж на растенията. Растенията се нуждаят от червен и син светлинен спектър за здравословен и бърз растеж и за естествен процес на фотосинтеза.

Светодиодната лампа има максимална енергийна ефективност, която се използва за стимулиране на растежа на растенията, е безопасна за околната среда, без живак в луковиците, защото е LED технология. Лампата е проектирана да спасява околната среда и е изключително енергоефективна в сравнение със стандартните флуоресцентни осветителни системи, което се отразява в ниските експлоатационни разходи.

светодиодни лампички

Той е с алуминиево тяло, което отвежда минималната генерирана топлина от LED диода. Алуминият също така осигурява светлина на лампата. Източникът на светлина се състои от светодиодни SMD диоди с висока мощност . Работната среда за работа на LED светлините е от -20 ° до 55 ° C и влажност от 5% до 95%.

LED расте светлина

И червените, и сините светлини са част от електромагнитния спектър, който се вижда с просто око. Червената светлина има дължина на вълната 630-660nm и честота 400-484THz . Синята светлина има дължина на вълната 440-460nm и честота 606-668Hz . Червеният спектър се използва за хлорофил А и хлорофил B. Растенията обикновено се нуждаят от всички червени дължини на вълната за здравословния си растеж и развитие.

светодиодна лампа на растенията

Фотосинтезата се проявява най-вече от червената светлина и вторично от синята светлина. За много растения обаче е необходима и синя светлина поради регулирането на растежа, цъфтежа, цъфтежа и формирането на плодове. Затова се развива светодиодна светлина, подходяща за отглеждане на всички етапи на развитие на растенията.

Параметри:

Тип: Led лампа 120W
Мощност: 120W
Количество светодиоди: 1365
LED цветове: Червен 1131 + Син 234
Тип LED: SMD
Входно напрежение: AC85-265V
Размери (мм): 315x310x40
Ъгъл на излъчване: 120 °

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка