UFO LED лампа 130W за растеж на растенията в интериора с пълен цветен спектър

Код: 36-057
238.00 лв Цена без ДДС: 198.33 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

UFO LED лампа 130W за растеж на растенията с пълен цветен спектър е идеалната лампа за отглеждане на растения на закрито, независимо дали в дома или в оранжерии.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

UFO LED лампа 130W за растеж на растенията с пълен цветен спектър е идеалната лампа за отглеждане на растения на закрито, независимо дали в дома или в оранжерии. Благодарение на включената висяща система, светодиодната лампа може да се монтира директно върху растенията. Може да се използва за отглеждане на орхидеи, рози, чушки, домати, босилек, маруля, билки, зеле, спанак, зеленчуци, броколи, цветя, краставици и много други плодове и зеленчуци. Подходящ е и за отглеждане на стайни растения. Лампата LED Grow също е добър избор дори за клониране на растения и разсад и за всички фази на растежа на растенията.

LED расте светлина НЛО

Може да се постави безопасно дори в затворени пространства, защото те не се прегряват. LED светлината за растенията включва червена и синя светлина, за да се насърчи и поддържа максимален растеж на растенията. Растенията се нуждаят от червен и син светлинен спектър за здравословен и бърз растеж и за естествен процес на фотосинтеза.

Светодиодната лампа има максимална енергийна ефективност, която се използва за стимулиране на растежа на растенията, е безопасна за околната среда, без живак в луковиците, защото е LED технология. Лампата е проектирана да спасява околната среда и е изключително енергоефективна в сравнение със стандартните флуоресцентни осветителни системи, което се отразява в ниските експлоатационни разходи.

Led Ufo светлина расте

Той е с алуминиево тяло, което отвежда минималната генерирана топлина от LED диода. Алуминият също така осигурява светлина на лампата. Източникът на светлина се състои от светодиодни SMD диоди с висока мощност . Работната среда за работа на LED светлините е от -20 ° до 55 ° C и влажност от 5% до 95%.

Водената НЛО расте светлина

Светодиодната лампа съдържа до 132 светодиода в четири цвята. Червената светлина има дължина на вълната 640-670nm, синята светлина има дължина на вълната 450-470nm, IR светлина има 730nm и UV светлина е 370nm. Червеният спектър се използва за хлорофил А и хлорофил B. Растенията обикновено се нуждаят от всички червени дължини на вълната за здравословния си растеж и развитие. Синият спектър е максималната горна точка за вегетативен растеж и абсорбция. UV светлината има уникална функция за стерилизация и убива фитопатогенните бактерии. IR осигурява цъфтеж и покълване.

светодиодна лампа на растенията

Фотосинтезата се проявява най-вече от червената светлина и вторично от синята светлина. За много растения обаче е необходима и синя светлина поради регулирането на растежа, цъфтежа и формирането на плодове. Затова се развива светодиодна светлина, подходяща за отглеждане на всички етапи на развитие на растенията.

Параметри:

Тип: UFO LED лампа - пълен спектър
Мощност: 130W
Брой светодиоди: 132
Тип LED: SMD LED
LED цветове: 91 червени + 30 сини + 6 IR + 5 UV
Входно напрежение: AC85-275V
Размери (мм): 186x65
Материал: алуминий
Тегло: 0,9 кг
Живот: повече от 50 000 часа
Ъгъл на изхвърляне: 120 °

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

99%