LED рекламен панел с WIFI - 50 см с поддръжка на iOS и Android - червен

Код: 95-013
U$192.50 Цена без ДДС: U$160.42
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

LED рекламен панел с WIFI - 50 см с поддръжка на iOS и Android - червен с просто въвеждане на текстови съобщения чрез безжична връзка.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED рекламен панел с WIFI - 50 см с поддръжка на iOS и Android - червен с просто въвеждане на текстови съобщения чрез безжична връзка директно от вашия мобилен телефон или чрез USB кабел и компютър. Обърнете се към потенциалните клиенти с привлекателен начин, благодарение на LED рекламния дисплей. Чрез простото програмиране по WIFI връзка, можете незабавно да подобрите своята марка в съзнанието на клиентите си . Светодиодни платки - светлинна реклама, където можете да зададете собствен текст. Идеален за различни операции. Рекламните табели също могат да се изработят точно според вашите изисквания.

WIFI LED дисплеят осигурява многофункционален изглед на 49 различни вида ефекти, които ще гарантират, че вашето съобщение ще привлече вниманието на много външен вид. Има ефекти като падащ сняг, пръскане, въртене, движение, мигане и така вашите текстове ще станат забележими и привлекателни.

Led дисплей tabula червен

Светодиодният дисплей на устройството предлага показване на времето и обратно броене в HH: MM: SS формат . Той също така поддържа многоезично въвеждане на текст, така че няма да сте ограничени в създаването на съобщение. Светодиодният дисплей ви позволява да настроите 4 нива на яркост и ви позволява самонастройване на консумацията на енергия на дисплея. Производителят обявява живота на дисплея на дисплея за повече от 100 000 часа.

Светодиодният програмируем дисплей може да се използва за рекламни и информационни цели във вашите бизнес помещения, офиси, ресторанти или услуги. Възползвайте се от възможността да достигнете до минувачите или да им предоставите важна информация. LED панелът може да бъде поставен на закрито или на открито до желаната височина за по-добра видимост с помощта на прикрепена верига.

Спецификация на LED дисплея:

Разделителна способност: 16 x 96 пиксела
Размери: 50 x 9,6 x 1,5 cm
Употреба:
Вътрешно и външно сухо ползване
Цвят на дисплея: червен
Работно напрежение: + 5V ~ + 12V, USB кабел и AC адаптер.
Икономия на енергия: Енергоспестяващи, регулируеми 4 нива на яркост
Вход за сигнали: WIFI съобщение чрез мобилни телефони с Android и iOS или USB

Работна температура: -20 ° až + 60 °
Най-добро разстояние за гледане: 1-10 метра
Живот: 100 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED дисплей
1x USB кабел
1x Метална верига
1x Мрежов адаптер
1x CD със софтуер и ръководство

PS: Ако се интересувате, ние можем да произвеждаме LED програмируем дисплей според вашите изисквания с точни размери или цвят на дисплея.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка