Аудио преводач + фото преводач на 72 езика - DOSMONO T2 с Bluetooth / WiFi / 4G

Код: 70-011
638.00 лв Цена без ДДС: 531.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Аудио преводач + фото преводач на 72 езика - DOSMONO T2 с Bluetooth / WiFi / 4G поддържа превод на фотографирани текстове на 28 езика.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Аудио преводач + фото преводач на 72 езика - DOSMONO T2 с Bluetooth / WiFi / 4G поддържа превод на фотографирани текстове на 28 езика. Електронният гласов преводач е оборудван с камера и 3,7-инчов сензорен екран . Джобният преводач може да се справи с гласовия превод на 72 езика, а на 28 езика също може да превежда текст (чрез фотографирани изображения) . многофункционално устройство с електронен двупосочен преводач , което включва, наред с други неща, функция "натиснете и говори" (натиснете и говорете на базата на Walkie-Talkie), пътеводител, Bluetooth и WiFi връзка, 4G мрежа чрез вградена SIM карта и много други допълнителни функции. Можете да започнете да превеждате разговори с чужденци и всичко останало, което трябва да превеждате. Няма повече преводач или ръководство за почивка, този електронен онлайн гласов преводач е достатъчен за вас.

Голям цветен 3,7-инчов сензорен екран осигурява удобно управление на различни функции на устройството. Гласовият преводач има вградена 13 Mpx задна камера за заснемане не само на висококачествени изображения, но и за заснемане на текста на чужд език и преводачът впоследствие ще го преведе на избрания език.

Следните 28 езика се поддържат за превод на фотографирани изречения и текстове: китайски (мандарински), английски (САЩ), арабски, датски (Дания), немски (Германия), испански (Испания), финландски (Финландия), италиански (Италия), полски (Полша), португалски (Португалия), шведски (Швеция), индонезийски (Индонезия), чешки (чешка република), филипински (Филипини), хърватски (Хърватия), исландски (Исландия), унгарски (Унгария), Виетнамски (Виетнам), турски (Турция), гръцки (Гърция), български (България), украински (Украйна), иврит, тайландски (Тайланд), френски (Франция), японски (Япония), корейски (Южна Корея), руски ( Русия).

Най-добрият преводач за онлайн превод на изречения и текстове - Dosmono T2.

Джобен преводач - Умен преводач DOSMONO T2

онлайн превод на текст и снимки dosmono

Не спирайте повече да опознавате нови страни заради езиковата бариера, оставете комуникацията на иновативния преводач.

Революционният онлайн преводач е подходящ за ежедневна употреба в живота и работата поради своя практичен, лек и висококачествен дизайн. Използвайки технологията за гласов превод от световна класа и облачната услуга за превод на Microsoft Azure, процентът на разпознаване на превода е до 97% . При поддръжка от 72 езика ограниченията ви за пътуване ще бъдат неограничени и вече няма да се налага да решавате дали да посетите чужди страни или да не отидете в чужбина поради езиковата бариера.

превод на думи чрез джобен преводач

Преводач на сканирани текстове

Ръкописи, документи, лога, надписи - преводачът превежда всичко това без проблеми. Просто сканирайте текста, който искате да преведете, и на дисплея ще се покаже преводът на желания от вас език.

аудио преводач

Пътеводител

Устройството ви има функция за ръководство, с която няма да се загубите в никоя държава. Ще ви предостави достатъчно информация за страната, която посещавате, за да се запознаете с местната история, география, климат, култура, храна и т.н.
Също така ще ви препоръча съветите за пътувания, спортни занимания или туристически пътеки. В това устройство ще намерите и калкулатор за конвертиране на валута и за различни измервателни единици.

преводач за ваканция

Глобална езикова комуникация

Въз основа на глобалния 4G мрежов сигнал можете да създадете група за комуникация между потребители на DOSMONO преводач. Ще генерирате комуникационен код, за да създадете частна група и можете да комуникирате с приятелите или бизнес партньорите си.
На разположение са до 6 канала за комуникация с множество потребители на техните езици по време на бизнес срещи, пътувания и т.н.

интелигентен преводач dosmono t2

Цифровият преводач поддържа 4G мрежа - SIM карта

Използвайте включените пинсети на гърба на устройството, за да извадите държача за Nano SIM картата.
След това поставете SIM картата (със златния чип надолу) в държача и отново поставете държача в устройството.

преносим преводач с фотоапарат

Изключително дълъг живот на батерията в режим на готовност

Интегрираната батерия на преводача с размер 3300 mAh се зарежда за около 3 часа и след това осигурява работно време за 8-10 часа, в режим на готовност до 72 часа (3 дни).

Онлайн преводаческата система поддържа 72 езика

Английски, китайски, арабски, датски, немски, испански, австралийски, френски, италиански, японски, корейски, португалски, руски, виетнамски, тайландски и много други.

езикова поддръжка преводач dosmono t2

Характеристика:

PLUS Поддръжка на 72 езика за гласов превод
PLUS Поддръжка на 28 езика за превод на текст и изображения
PLUS Сензорен екран 3,7 "
PLUS Свържете се с Bluetooth, WiFi и 4G мрежи
PLUS Аудио изход 3,5 мм
PLUS Фото преводач
PLUS Пътеводител
PLUS Функцията „натиснете, за да говорите“ между преводачите

Спецификации:

Модел: T2
Дисплей: 3,7 "TFT LCD сензорен екран
Разделителна способност на дисплея: 800x480
Операционна система: Android
Мрежови настройки: Bluetooth / WiFi / 4G
Езикова поддръжка: 72 за гласов превод
Аудио изход: 3,5 мм слушалки
Поддържани формати: WAV, MP3, TXT
Ram: 1GB
Памет: 16GB
Задна камера: 13 Mpx
Батерия: 3300 mAh
Работно време: до 3 дни
Презареждане: микро USB
Цвят: Черен, оранжев
Размери: 128 mm (дължина) x 60 mm (ширина) x 14 mm (дебелина)
Тегло: 144 g

Съдържание на пакета:

1x Многофункционален преводач
1x Micro USB кабел
1x Пинсети
1x Ръководство за потребителя

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка