Гласов преводач мини - НУЛА за смартфон Android / iOS - 40 езика / 93 акцента

Код: 70-017
298.00 лв Цена без ДДС: 248.33 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Гласов преводач мини - НУЛА за смартфон Android / iOS - 40 езика / 93 акцента Plug & Play + APP управление - преносим преводач за свободни ръце.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Гласов преводач мини - НУЛА за смартфон Android / iOS - 40 езика / 93 акцента Plug & Play + APP управление - преносим преводач за свободни ръце. Ако пътувате често, независимо дали става въпрос за работа, за развлечение или просто за ваше хоби, тогава знаете колко проблематично може да бъде, когато посетите забележителностите на страната, в която се намирате, или искате да познаете нова култура и хора, вие може да се натъкне на чуждоезична бариера. И затова преносимият мини удобен преводач ZERO е тук за вас!

Преносим мини реч (глас) преводач ZERO - Компактен дизайн и мини размери

Според новия ви мини джобен преводач можете да разчитате на неговия напълно преносим дизайн, който може да се побере в портфейла, джоба или чантата ви. Разработен с малка, но мощна чувствителна микрофонна система , преводачът ZERO на 40 световни езика ефективно разделя гласовите входове, идващи от четири различни посоки , с напълно интегрирано намаляване на шума, за да се гарантира, че получава входа ясно и точно. Няма да постигнете това, като използвате налично общо приложение за превод.

мощна чувствителна микрофонна система - нулев преводач

Интелигентната комуникация е проста - Handsfree

Оборудван с интелигентна технология за възпроизвеждане , вашият хендсфри преводач ZERO ще запише лесно гласа и ще го възпроизведе на вашия роден език директно чрез вашия смартфон. Наслаждавайте се на разговора си със свободни ръце, като същевременно поддържате контакт с очите и не е нужно да спирате да говорите или да се ограничавате, защото ZERO превежда в реално време . Никога досега не е правен преводач с толкова интелигентни функции за възпроизвеждане!

хендсфри интелигентен преводач нула

3 сложни режима

Вашият нов преносим мини незабавен преводач ZERO има три сложни режима, които могат да ви помогнат да се ориентирате в различни ситуации. Идеален за срещи, разговори и дори за ежедневни разговори. ZERO Translator поддържа технологията Plug and Play за смартфони, така че можете да имате незабавен достъп до преведени разговори по всяко време.

translator zero - plug and play технология за смартфони

Режим на превод

Режимът на превод е перфектен, когато търсите бърз превод на изречения на други езици. Просто включете ZERO в телефона си и започнете да говорите. ZERO глас преводача на точно ще запише, превежда и да представи своите присъди в реално време директно на екрана на вашия смартфон, за да направи по-лесно за всички да разберат и да гледате какво е казано.

нулев мини компилатор - режим на превод

Режим на срещата

Пробивната 4-микрофонна технология на ZERO ви позволява да записвате и разделяте гласовете на до четири различни говорители във всеки разговор в режим на среща. Това ще ви улесни да обърнете внимание на срещата и да проверите какво е казано на родния ви език, преглед на това, кой какво е казал. ZERO може да записва няколко езика за вас едновременно . И тогава можете дори да извлечете дневника, да го запазите в телефона си или да го изпратите по имейл на колеги!

нулев гласов преводач - режим на срещата

Режим на интервю

Не разчитайте на вашия смартфон или преносимо устройство за запис на разговори - вместо това преводачът ZERO ще се погрижи за всичко! Мини преводачът ZERO незабавно записва вашия разговор , отделя гласовете на питащия човек от интервюирания и ги съхранява всички директно на вашия смартфон ! Вече не е нужно да се притеснявате, че устройството ви записва ясно - ZERO е специално проектиран с адаптивно намаляване на шума, за да гарантира, че вашите разговори се записват ясно и точно.

джобен преводач нулев режим на интервю

Адаптивно намаляване на шума

Преводачът за пътуване ZERO използва усъвършенстван микропроцесор и алгоритъм на невронната мрежа, за да гарантира, че вашето адаптивно намаляване на шума работи едновременно на изолирането на различни високоговорители. Тази уникална функция увеличава точността до 90% и поддържа многопосочен запис от 4 различни посоки.

пътуващ преводач нула - 4 насочени записи

Поддържа 40 езика и 93 акцента!

Преносимият мини преводач ZERO е най-изчерпателното устройство за превод, предлагано в момента на пазара с такива малки размери. С поддръжка на до 40 езика и 93 различни акцента, можете да бъдете сигурни, че можете да общувате, артикулирате и разбирате всичко практически навсякъде по света!

Всички поддържани езици (40)

Португалски, арабски, опростен китайски, традиционен китайски, немски, италиански, руски, японски, корейски, каталунски, чешки, датски, финландски, гръцки, иврит, хинди, хърватски, унгарски, индонезийски, малайски, холандски, норвежки, полски, румънски, Български, словашки, словенски, шведски, тамилски, телугу, тайландски, турски, виетнамски, исландски, украински, урду, филипински

Всички поддържани акценти (93)

Англия, САЩ, Австралия, Канада, Гана, Ирландия, Индия, Кения, Нигерия, Нова Зеландия, Филипини, Танзания, Южна Африка, Сингапур, Франция, Канада, Испания, Америка, Аржентина, Боливия, Чили, Колумбия, Коста Рика, Доминиканска Република, Еквадор, Гватемала, Хондурас, Мексико, Никарагуа, Панама, Перу, Пуерто Рико, Парагвай, Ел Салвадор, Уругвай, Венецуела, Португалия, Бразилия, Обединени арабски емирства, Бахрейн, Алжир, Египет, Израел, Индия, Ирак, Йордания, Кувейт, Ливан, Мароко, Оман, Палестина, Катар, Саудитска Арабия, Тунис, Китай, кантон, Тайван, Германия, Италия, Русия, Япония, Корея, Испания, Чехия, Дания, Финландия, Гърция, Израел, Хърватия, Унгария, Индонезия, Малайзия, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, България, Словакия, Словения, Швеция, Индия, Шри Ланка, Малайзия, Сингапур, Тайланд, Турция, Виетнам, Исландия, Украйна, Индия, Пакистан, Филипини

речев преводач - поддръжка за 40 езика и 93 акцента

НУЛА най-малкият преводач в света

ZERO е нещо повече от джобен преводач - това е сложен езиков инструмент, специално създаден, за да помогне на хората като пътници, професионалисти в бизнеса, журналисти, фенове на цифрови устройства и високотехнологични джаджи и да ги улесни да се потопят в новата среда , както и да се свържете с другите, независимо от езиковата разлика, за да се чувствате уверени, че могат да общуват удобно в чужбина.

И не забравяйте, че преводачът ZERO е напълно малък, за да се побере навсякъде - джоб, чанта или портфейл! Просто го свържете към вашия смартфон и започнете да говорите , Zero ще поеме контрола и ще се погрижи за превода.

нулев преводач - мини джобен преводач

Приложения за превод / джобни преводачи

Решение за ниска честота и плитка комуникация. Тъй като повечето преводачи работят чрез ръчно насочване на преводаческото устройство към респондента или чрез натискане на бутони, много ненужни операции, необходими за управление на тези скъпи устройства, бяха трудни за работа и неизползваеми.

джобни приложения за превод

С лек метален корпус, с размери 4 cm x 1,5 cm x 7 mm и поставен в компактен калъф, преводачът ZERO може лесно да се съхранява в чанта, портфейл или дори в джоб на риза без проблеми. Инсталирането е бързо, приложението е достъпно в Google Play Store и Huawei App Gallery или Apple store . Просто поставете устройството в телефона, щракнете върху приложението и имате най-точния и мощен преводач в ръцете си.

нулев преводач - свързване към смартфон

Преводачът за пътуване ZERO има полезна функция, която ви позволява да запазвате всички разговори в телефона си и възможност или да ги запазвате за бъдеща употреба, или да изпращате дневници за разговори по имейл. Просто извадете преводача ZERO, изтеглете приложението на телефона си, включете преводача в телефона си и устройството ще преведе разговора. Толкова лесно! Гласът може да се чува ясно и текстът на екрана да се чете ясно.

нула най-малкия преводач в света - мини размери

Технически спецификации:
Продукт: Преносим мини-преводач ZERO
Цвят: космически сив (тъмно сив)
Материал: алуминий
Размери: 40 х 17 х 7,2 мм
Размери (с конектор): 40 x 25 x 7,2 mm
Тегло: 6,6g
Връзка: OTG
Съвместим с: USB Type C / Lightning (Apple)

Микрофон:
Тип: Аналогов микрофон
Честотна характеристика: 20 Hz до 20000 Hz
Брой микрофони: 4
Посока на разпознаване: отпред / отзад / отляво / отдясно
Ъгъл на разпознаване на глас (хоризонтален): 60 °
Ъгъл на разпознаване на глас (вертикален): 0 ~ 40 °
Препоръчително разстояние за разпознаване на глас: 20 см до 100 см
Макс. разстояние за разпознаване на глас: 150 см

Софтуер:
Приложение: Timekettle
Поддържани езици: 40
Поддържани акценти: 93
Поддържат се системи и версии: iOS 11.0 и по-нови / Android 7.0 и по-нови
Работа: автоматична / ръчна
Намаляване на шума: Формиране на лъчи / невронна мрежа

Съдържание на пакета:

1x преводач ZERO
1x ръководство за потребителя

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка