Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Код: 70-001
598,00 лв 538,00 лв Цена без ДДС: 448,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки ✅ WT2 Plus е абсолютно уникален преводач за двупосочен гласов превод в реално време в света.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus е абсолютно уникален преводач за двупосочен гласов превод в реално време в света. Безжични слушалки с интелигентен преводач, които носят революция в комуникацията, независимо от езиковите бариери. Това е първият в света преводач с изкуствен интелект за моментален превод в реално време директно през вашите слушалки , без да е необходимо да се превежда директно през вашия смартфон. 

Този най-добър онлайн реч преводач носи връзка на най-модерния алгоритъм на гласа и технологията за машинен превод. WT2 Plus предефинира преводачите със значителен и иновативен начин, като предоставя нови възможности на своите потребители и компании на пазара. Незабавно преводаческо устройство, което променя погледа ви към комуникация и пътуване по света, ако трябва да преведете нещо. Вече няма скъп интерпретатор на езици или Google translator.

Преводачът WT2 е абсолютна новост и един от най-добрите продукти на годината

онлайн превод чрез wt2 плюс слушалки за приложения

Преводачът поддържа превод на 36 езика (включително 84 различни акцента)

Тук можете да намерите списък на всички текущо поддържани езици за превод:

Арабски, английски, български, китайски, чешки, датски, фински, френски, гръцки, иврит, хинди, холандски, хърватски, унгарски, индонезийски, японски, кантонски, каталонски, корейски, малайски, немски, норвежки, полски, португалски, румънски, Руски, испански, словашки, словенски, шведски, италиански, тамилски, телугуски (Индия), тайландски, турски, виетнамски

Можете да изберете до 13 различни акцента на английски език (САЩ, Австралия, Канада, Великобритания и др.). Също на испански, имате до 20 различни акцента (Испания, САЩ, Доминиканска република, Мексико, Венецуела и др.) Можете да изберете до 15 различни акцента на арабски (Обединени арабски емирства, Египет, Израел, Мароко и др.) ,

w2t език преводач
 

Промо ВИДЕО за WT2 Преводач

 

приложение мобилен преводач чрез wt2 плюс слушалки

Налични са 3 вида преводи

Автоматичен режим

Този режим работи на принципа на незабавния превод, използвайки 2 Bluetooth слушалкиидеалния случай в по-тиха среда без шум от заобикалящата среда ). Всичко, което казвате, автоматично се превежда директно в зададения език и вие получавате звуков превод през вмъкнатия телефон. Така че можете да общувате удобно, без да се нуждаете от директен превод чрез вашия смартфон . Цялата ви комуникация, разбира се, се показва и архивира в ап чрез мобилен телефон, където можете да проверите и правилното разпознаване на гласа ви. Подходящ за по-дълги разговори, бизнес срещи.

Ръчно управление

Този режим работи на принципа на незабавен превод, използвайки 2 Bluetooth слушалки ( идеално за комуникация с човек в шумна обстановка ). За превод, просто докоснете директно Bluetooth слушалката (която активира превод) и след това всичко, което казвате, автоматично се превежда директно в зададения език и вие получавате звуков превод чрез вмъкнатия телефон. Така можете да общувате удобно, без да имате нужда от директен превод чрез вашия смартфон . Цялата ви комуникация, разбира се, се показва и архивира в ап чрез мобилен телефон, където можете да проверите и правилното разпознаване на гласа ви.

Режим на говорене

Този режим работи на принципа на незабавния превод, използвайки 1 Bluetooth слушалка и телефон ( идеален за кратък разговор лице в лице с другия човек ). Другият човек, с когото общувате, ще говори директно на вашия смартфон и той ще бъде автоматично преведен директно на избрания от вас език и ще получите аудио превод чрез вмъкнатия телефон. Така че можете да общувате без необходимост от използване на слушалката от лице, което не познавате (което вероятно не е подходящо и учтиво), достатъчно е само да имате поставен само един телефон. Цялата ви комуникация, разбира се, се показва и архивира в ап чрез мобилен телефон, където можете да проверите и правилното разпознаване на гласа ви.

 

Използването на преводача WT2 Plus е доста просто, просто изтеглете свободно достъпното приложение "WT2 Plus" (iOS, Android) на мобилния си телефон, за да се свържете с слушалката чрез Bluetooth връзка (мин. Bluetooth версия 4.2 и по-висока), след това двама души ще поставят една слушалка в ухото и могат незабавно да общуват. Принципът на комуникацията е, че говорите на собствения си език и другият ще чуе в слушалката превода на избрания от него език. Следователно реалната комуникация лице в лице вече няма да бъде проблем. Революционният преводач ще намери своето приложение, когато пътува, за бизнес, когато посещава международни магазини или хотели, а за много други случаи, когато комуникацията на чужд език е пречка

WT2 Plus спечели престижната Design Award 2018 за отличния си дизайн
 
Награди WT2

 

Представете се на света!

Когато пътувате в чужбина, няма нищо по-лошо от това да останете на неизвестно място без възможност за ефективна комуникация. С WT2 Plus никога няма да се намирате в такава ситуация, защото осигурява естествена комуникация в реално време без използване на ръце. Потопете се в местната култура, докато пътувате, открито изразявайте себе си и създавайте по-смислени връзки с хората, които срещате.

 
глас преводач wt2 плюс

Незабавно активиране - преводач, готов за използване по всяко време

WT2 Plus е уникална по своята технология за обработка на сигнали, която е различна от останалите конкуренти на пазара. За комуникация не е необходимо да активирате телефона или друго лице не трябва да изтегля интелигентното приложение. Всичко, от което се нуждаете за комуникация, е, че и двамата поставят безжичния телефон в ухото, а WT2 ще се погрижи за удобния превод.

текст и изречения преводач WT2 плюс слушалки
 
 

Интелигентен ON-THE-GO алгоритъм

Основният алгоритъм позволява комуникация дори и в най-шумната външна среда. С автоматичното разпознаване на глас и приемането на сигнали, WT2 осигурява абсолютна свободна комуникация на различни езици .
Комуникацията в чужбина ще бъде лесна за вас, независимо от езиковите бариери.

онлайн гласов превод wt2 плюс

 

Двойно намаляване на шума - всяка дума е от значение!

Базирайки се на алгоритми и намаляване на шума, WT2 Plus може да има до 95% точност при превода , което прави разговора ви с чужденец напълно естествен.

 
гласов превод wt2 плюс слушалка
 

Многоезикова подкрепа с глобализация

WT2 Plus в момента поддържа 36 езика и 84 диалекта , които ще бъдат добавени и актуализирани в бъдеще.

 

 
Поддръжка на езици WT2 Plus

 

Дълъг живот на батерията - по-дълго, отколкото ви трябва!

WT2 осигурява до 5 часа живот на батерията за едно зареждане, над 12 часа живот на батерията с акумулаторна кутия - Dock станция и до 30 дни в режим на готовност.

 
WT2 плюс кутия за презареждане
 

Бъдете зашеметени от WT2 Plus!

Режимите на взаимодействие, вградени в WT2 Plus, отговарят на всички изисквания за осъществяване на мечтите. Той осигурява уникален и безупречен комуникационен опит.

електронни wt2 плюс слушалки


Еднократна инвестиция!

Използвайки технологията OTA (по въздуха), WTA2 Plus поддържа онлайн обновления, чиято актуализация отнема само 3 минути както за софтуер, така и за хардуер.
Развитието няма да свърши, а преводачът ще продължи да предоставя най-добрите технологии за потребителите и дори да прецизира превода.


най-добрият онлайн преводач wt2

 

Проектиран за споделяне!

Дизайнът на WT2 Plus се основава на идеята за "споделяне". Независимо дали пътувате по време на ваканция или бизнес пътуване, когато идва възможността да започнете общуване с чужденец, му предлагайте една от слушалките и започнете да общувате естествено с един от най-лесните начини.

преводач в ухо wt2 плюс
 

 

 

wt2 преводач как да се използва

Характеристика:

плюс Страхотен дизайн
плюс Живот на батерията до 12 часа
плюс Автоматично свързване
плюс Повече от 36 езика и акценти на всеки език
плюс Съвместим за iOS и Android
плюс 95% точност на превода

 

Спецификации:

Продукт: WT2 Plus преводач
Цвят: бял
Езикова подкрепа: 36
Поддръжка: Bluetooth 4.2 и по-висока (връзка за мобилни приложения)
Зареждане на батерията: Литиево-полимерна / 90 минути
Живот на батерията до 15 часа / за зареждане от 3 дока
Системна поддръжка: iOS 11.0 / Android 7.0 и по-нови
Напрежение: DC 5 + / 0,25 V
Захранване: 110 mA (слушалки) 320 mA (докинг станция)
Размери на продукта: Дължина: 20 мм / Ширина: 10 мм / Височина: 35 мм
Размери на опаковката: Дължина: 75 мм / Ширина: 75 мм / Височина: 36 мм
Нето тегло на продукта: 93,5g
Бруто тегло на продукта: 404g
Работна температура: 0 - 35 ° C

 

Пакетът включва:

1x Главен телефон Bluetooth
1x Гост Bluetooth телефон
1x акумулаторна докинг станция
1x USB захранващ кабел
1x чанта за съхранение
2x кука за ухо
6x Нагреватели за уши
1x Ръководство за потребителя

съдържанието на телефона за превод на wt2

Дискусия за продукта (10)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Yef

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Yefim Khaikin отговори

Слушалките достатъчни ли са или имате нужда от смартфон?

Преведено от: ru
Cool Mania

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Mario Bruchanik отговори

здрасти
Разбира се, имате нужда от смартфон, за да инсталирате приложението :)

Преведено от: ru
Kim

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Може ли да се използва с всеки смартфон?

Преведено от: es
Cool Mania

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Mario Bruchanik отговори

Здравейте
Да разбира се:)

Преведено от: es
Vla

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Превежда ли се на места, където няма интернет връзка? Или изобщо не прави нищо без SIM карта и връзка с мрежата за данни? Благодаря ви предварително за пояснението.

Преведено от: cs
Cool Mania

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Mario Bruchanik отговори

Добър ден
Разбира се, необходима е интернет връзка. Или чрез мобилна гореща точка директно от вашия мобилен телефон или локална Wi-Fi мрежа.

Преведено от: cs
Анн

Относно превода

Правилно ли разбирам, че само два езика могат да бъдат преведени от руски на английски и китайски?

Преведено от: ru
Cool Mania

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Mario Bruchanik отговори

Здравейте
Да точно:)

Преведено от: ru
Pat

Разговор

Patrick Bouthier отговори

Можем ли да използваме този преводач, без да даваме слушалките на другата страна?
Като шофьор на такси
В хотела
В ресторанта

Преведено от: fr
Cool Mania

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Mario Bruchanik отговори

Здравейте
Да, възможно е само вие да имате тази слушалка и други хора да говорят с вашия телефон.

Преведено от: fr
Rol

забележете

Има ли ръководство за употреба на френски?

Преведено от: fr
Cool Mania

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Mario Bruchanik отговори

здрасти
да, така е

Преведено от: fr
FRA

Timekettle WT2 HEADSET BT TRANSLATOR

Подходящ ли е продуктът за Apple Iphone XS iOS 13.3
а за превод на словенски?
Благодаря ви за отговора

Преведено от: fr
Cool Mania

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Mario Bruchanik отговори

здрасти
Да, разбира се, че ще работи с вашия смартфон и се поддържа и словенски превод.

Преведено от: fr
Rom

Комбиниране на комплекти WT2 Plus

Възможно ли е да общувате с четирима и повече души, които имат няколко комплекта.

Преведено от: pl
Cool Mania

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Mario Bruchanik отговори

здрасти
Да, можете да свържете 2 комплекта, така че 4 души да могат да комуникират едновременно.

Преведено от: pl
Teo

Информация

Teoltis Cristinel отговори

Добро утро Кои телефони са съвместими със системата за превод на слушалки WT2 PLUS, например Samsung Galaxy S9 S9+ може да се адаптира, можете да изтеглите приложението wt2 plus на тях за превод на румънски английски и обратно

Преведено от: ro
Cool Mania

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Mario Bruchanik отговори

здрасти
Да, разбира се, че е съвместим

Преведено от: ro
Ald

Използвайте

Aldea ciprian отговори

Здравейте, аз също имам въпрос за телефоните samsung j4+ и huawei p9 lite и huawei p30 pro, мога ли да изтегля приложението и да започна разговора през слушалки?? Благодаря

Преведено от: ro
Cool Mania

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Mario Bruchanik отговори

здрасти
Да, възможно е да се използва с тези смартфони.

Преведено от: ro
Mar

Гласов преводач през bluetooth слушалки WT2 Plus - Превод в реално време

Добър ден,
Искам да попитам къде може да се пробва това устройство.

Преведено от: sk
Cool Mania

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Mario Bruchanik отговори

Здравейте, разбира се, че е възможно в нашия филиал точно на площада в ББ. Заповядайте и вижте сами :)

Преведено от: sk
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (11)

98%
11×
100%
medo

медо

Ще ми помогне ли, ако слушам курс в YouTube?
.

.

Преведено от: ar
90%
Anamaria

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Доста добър превод
човек трябва да говори по-бавно

4

Преведено от: hr
100%
Елена

За мързеливите

невероятно! Фантазирах за това. Оказа се, че в действителност има.
Преведено от: ru
100%
Zygmunt

WT2 плюс

СУПЕР апарат.Препоръчвам го
Преведено от: pl
100%
Starykontynent

Слушалки за преводач.

Превежда се ясно и добре, използвам го при всяка възможност.
Малко неподходящо в ухото.
Преведено от: pl
95%
Pepe

Много добър продукт

1000% доволен
Преведено от: pl
100%
Zdenek

Супер продукт

В действителност той превежда почти всичко, просто трябва да говорите писмено и бавно, аз вече притежавам Langie, но този продукт WT2 Plus напълно надмина очакванията. Сега мога да решавам сам всички неща, които са необходими, когато пътувам по света.
засега няма резервации
Преведено от: cs
100%
Jean

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

10000% работи!!!
Преведено от: fr
99%
P.P.

Висококачествен продукт

Наистина много просто приложение за управление - удобно за потребителя
Използвани материали за слушалки - изглеждат луксозно и модерно
Качеството на превода е на отлично ниво
Поддръжка за чешки и словашки
Кутия за слушалки - издръжлива и добре изглеждаща
Добавяне на други езици
Възможност за закупуване на слушалки и в други цветове
Преведено от: sk
100%
Emko

Бъдещето е тук

Така че напълно се отказах от това.. Два слухови апарата и плавна комуникация в чужбина.. Бъдещето вероятно вече е настъпило. Slovak to Anj работи отлично... Шапки долу за това.
Че не съм с 15 години по-млад :))
Преведено от: sk
99%
Ján Lovaši

Който не е пробвал няма да повярва

Луксозно изглеждащи слушалки
Скорост на превода
Комфорт при използване
Чаках този продукт от 2016 г., когато видях този проект в Kickstarter. Но честно казано не вярвах, че някой ден наистина ще бъдат пуснати в продажба. Качеството на превода е много прилично, разпознаването на словашки (глас) също работи надеждно. Първото ми пътуване беше в Китай и самите китайци не можеха да повярват какви чудодейни слушалки имах с превод :)))
цената
имаше малко повишение
Преведено от: sk