Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus - превод в реално време

Код: 70-001
598,00 лв 478,00 лв Цена без ДДС: 398,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки ✅ WT2 Plus е абсолютно уникален преводач за двупосочен гласов превод в реално време в света.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Преводач на глас чрез Bluetooth слушалки WT2 Plus е абсолютно уникален преводач за двупосочен гласов превод в реално време в света. Безжични слушалки с интелигентен преводач, които носят революция в комуникацията, независимо от езиковите бариери. Това е първият в света преводач с изкуствен интелект за моментален превод в реално време директно през вашите слушалки , без да е необходимо да се превежда директно през вашия смартфон. 

Този най-добър онлайн реч преводач носи връзка на най-модерния алгоритъм на гласа и технологията за машинен превод. WT2 Plus предефинира преводачите със значителен и иновативен начин, като предоставя нови възможности на своите потребители и компании на пазара. Незабавно преводаческо устройство, което променя погледа ви към комуникация и пътуване по света, ако трябва да преведете нещо. Вече няма скъп интерпретатор на езици или Google translator.

Преводачът WT2 е абсолютна новост и един от най-добрите продукти на годината

онлайн превод чрез wt2 плюс слушалки за приложения

Преводачът поддържа превод на 36 езика (включително 84 различни акцента)

Тук можете да намерите списък на всички текущо поддържани езици за превод:

Арабски, английски, български, китайски, чешки, датски, фински, френски, гръцки, иврит, хинди, холандски, хърватски, унгарски, индонезийски, японски, кантонски, каталонски, корейски, малайски, немски, норвежки, полски, португалски, румънски, Руски, испански, словашки, словенски, шведски, италиански, тамилски, телугуски (Индия), тайландски, турски, виетнамски

Можете да изберете до 13 различни акцента на английски език (САЩ, Австралия, Канада, Великобритания и др.). Също на испански, имате до 20 различни акцента (Испания, САЩ, Доминиканска република, Мексико, Венецуела и др.) Можете да изберете до 15 различни акцента на арабски (Обединени арабски емирства, Египет, Израел, Мароко и др.) ,

w2t език преводач
 

Промо ВИДЕО за WT2 Преводач

 

приложение мобилен преводач чрез wt2 плюс слушалки

Налични са 3 вида преводи

Автоматичен режим

Този режим работи на принципа на незабавния превод, използвайки 2 Bluetooth слушалкиидеалния случай в по-тиха среда без шум от заобикалящата среда ). Всичко, което казвате, автоматично се превежда директно в зададения език и вие получавате звуков превод през вмъкнатия телефон. Така че можете да общувате удобно, без да се нуждаете от директен превод чрез вашия смартфон . Цялата ви комуникация, разбира се, се показва и архивира в ап чрез мобилен телефон, където можете да проверите и правилното разпознаване на гласа ви. Подходящ за по-дълги разговори, бизнес срещи.

Ръчно управление

Този режим работи на принципа на незабавен превод, използвайки 2 Bluetooth слушалки ( идеално за комуникация с човек в шумна обстановка ). За превод, просто докоснете директно Bluetooth слушалката (която активира превод) и след това всичко, което казвате, автоматично се превежда директно в зададения език и вие получавате звуков превод чрез вмъкнатия телефон. Така можете да общувате удобно, без да имате нужда от директен превод чрез вашия смартфон . Цялата ви комуникация, разбира се, се показва и архивира в ап чрез мобилен телефон, където можете да проверите и правилното разпознаване на гласа ви.

Режим на говорене

Този режим работи на принципа на незабавния превод, използвайки 1 Bluetooth слушалка и телефон ( идеален за кратък разговор лице в лице с другия човек ). Другият човек, с когото общувате, ще говори директно на вашия смартфон и той ще бъде автоматично преведен директно на избрания от вас език и ще получите аудио превод чрез вмъкнатия телефон. Така че можете да общувате без необходимост от използване на слушалката от лице, което не познавате (което вероятно не е подходящо и учтиво), достатъчно е само да имате поставен само един телефон. Цялата ви комуникация, разбира се, се показва и архивира в ап чрез мобилен телефон, където можете да проверите и правилното разпознаване на гласа ви.

 

Използването на преводача WT2 Plus е доста просто, просто изтеглете свободно достъпното приложение "WT2 Plus" (iOS, Android) на мобилния си телефон, за да се свържете с слушалката чрез Bluetooth връзка (мин. Bluetooth версия 4.2 и по-висока), след това двама души ще поставят една слушалка в ухото и могат незабавно да общуват. Принципът на комуникацията е, че говорите на собствения си език и другият ще чуе в слушалката превода на избрания от него език. Следователно реалната комуникация лице в лице вече няма да бъде проблем. Революционният преводач ще намери своето приложение, когато пътува, за бизнес, когато посещава международни магазини или хотели, а за много други случаи, когато комуникацията на чужд език е пречка

WT2 Plus спечели престижната Design Award 2018 за отличния си дизайн
 
Награди WT2

 

Представете се на света!

Когато пътувате в чужбина, няма нищо по-лошо от това да останете на неизвестно място без възможност за ефективна комуникация. С WT2 Plus никога няма да се намирате в такава ситуация, защото осигурява естествена комуникация в реално време без използване на ръце. Потопете се в местната култура, докато пътувате, открито изразявайте себе си и създавайте по-смислени връзки с хората, които срещате.

 
глас преводач wt2 плюс

Незабавно активиране - преводач, готов за използване по всяко време

WT2 Plus е уникална по своята технология за обработка на сигнали, която е различна от останалите конкуренти на пазара. За комуникация не е необходимо да активирате телефона или друго лице не трябва да изтегля интелигентното приложение. Всичко, от което се нуждаете за комуникация, е, че и двамата поставят безжичния телефон в ухото, а WT2 ще се погрижи за удобния превод.

текст и изречения преводач WT2 плюс слушалки
 
 

Интелигентен ON-THE-GO алгоритъм

Основният алгоритъм позволява комуникация дори и в най-шумната външна среда. С автоматичното разпознаване на глас и приемането на сигнали, WT2 осигурява абсолютна свободна комуникация на различни езици .
Комуникацията в чужбина ще бъде лесна за вас, независимо от езиковите бариери.

онлайн гласов превод wt2 плюс

 

Двойно намаляване на шума - всяка дума е от значение!

Базирайки се на алгоритми и намаляване на шума, WT2 Plus може да има до 95% точност при превода , което прави разговора ви с чужденец напълно естествен.

 
гласов превод wt2 плюс слушалка
 

Многоезикова подкрепа с глобализация

WT2 Plus в момента поддържа 36 езика и 84 диалекта , които ще бъдат добавени и актуализирани в бъдеще.

 

 
Поддръжка на езици WT2 Plus

 

Дълъг живот на батерията - по-дълго, отколкото ви трябва!

WT2 осигурява до 5 часа живот на батерията за едно зареждане, над 12 часа живот на батерията с акумулаторна кутия - Dock станция и до 30 дни в режим на готовност.

 
WT2 плюс кутия за презареждане
 

Бъдете зашеметени от WT2 Plus!

Режимите на взаимодействие, вградени в WT2 Plus, отговарят на всички изисквания за осъществяване на мечтите. Той осигурява уникален и безупречен комуникационен опит.

електронни wt2 плюс слушалки


Еднократна инвестиция!

Използвайки технологията OTA (по въздуха), WTA2 Plus поддържа онлайн обновления, чиято актуализация отнема само 3 минути както за софтуер, така и за хардуер.
Развитието няма да свърши, а преводачът ще продължи да предоставя най-добрите технологии за потребителите и дори да прецизира превода.


най-добрият онлайн преводач wt2

 

Проектиран за споделяне!

Дизайнът на WT2 Plus се основава на идеята за "споделяне". Независимо дали пътувате по време на ваканция или бизнес пътуване, когато идва възможността да започнете общуване с чужденец, му предлагайте една от слушалките и започнете да общувате естествено с един от най-лесните начини.

преводач в ухо wt2 плюс
 

 

 

wt2 преводач как да се използва

Характеристика:

плюс Страхотен дизайн
плюс Живот на батерията до 12 часа
плюс Автоматично свързване
плюс Повече от 36 езика и акценти на всеки език
плюс Съвместим за iOS и Android
плюс 95% точност на превода

 

Спецификации:

Продукт: WT2 Plus преводач
Цвят: бял
Езикова подкрепа: 36
Поддръжка: Bluetooth 4.2 и по-висока (връзка за мобилни приложения)
Зареждане на батерията: Литиево-полимерна / 90 минути
Живот на батерията до 15 часа / за зареждане от 3 дока
Системна поддръжка: iOS 11.0 / Android 7.0 и по-нови
Напрежение: DC 5 + / 0,25 V
Захранване: 110 mA (слушалки) 320 mA (докинг станция)
Размери на продукта: Дължина: 20 мм / Ширина: 10 мм / Височина: 35 мм
Размери на опаковката: Дължина: 75 мм / Ширина: 75 мм / Височина: 36 мм
Нето тегло на продукта: 93,5g
Бруто тегло на продукта: 404g
Работна температура: 0 - 35 ° C

 

Пакетът включва:

1x Главен телефон Bluetooth
1x Гост Bluetooth телефон
1x акумулаторна докинг станция
1x USB захранващ кабел
1x чанта за съхранение
2x кука за ухо
6x Нагреватели за уши
1x Ръководство за потребителя

съдържанието на телефона за превод на wt2

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (9)

99%