Капачка на LED дисплея, програмируема чрез мобилен телефон - приложение в смартфон (iOS / Android)

Код: 88-255
98,00 лв Цена без ДДС: 81,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

LED капачка на дисплея с цветен дисплей, програмируем чрез мобилен телефон - приложение в смартфон (iOS / Android) - показващ текст или изображения.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

LED капачка на дисплея с цветен дисплей, програмируем чрез мобилен телефон - приложение в смартфон (iOS / Android) - показващо текст или изображения (вградена батерия) с възможност за създаване на ваши собствени текстове или изображения. Това е страхотен аксесоар за облекло в хай-тек. Кажете сбогом на ежедневните класически капачки, благодарение на LED интелигентната капачка никога повече няма да скучаете с мотива или логото на капачката. LED капачката има вшит дисплей, на който можете да използвате смартфон за показване на различни изображения или текст.

В допълнение, капачката също така поддържа възпроизвеждането на GIF - кратки анимации. Захранва се от вградена батерия с капацитет 700 mAh (зареждане чрез USB кабел) - батерията наистина е умело скрита в ръба на капачката и не пречи визуално при носене. Капачката на LED приложението , която се откроява най -добре на дискотека, клуб, парти или фестивал, е правилната инвестиция за вас, ако искате да привлечете внимание и особено да сте готини. Единственото ограничение ще бъде вашето собствено въображение. Излезте от опашката и създайте оригинална шапка, на която всички ще ви завиждат.

Запалителната LED капачка може да възпроизвежда различни изображения, анимации или текстове - вие контролирате всичко чрез приложението в мобилния телефон.

капачка с LED дисплей програмируем смартфон мобилен телефон

Можете да промените показваните теми чрез мобилното приложение (налично за Android и iOS). Има 16 оригинални анимации и 8 режима на показване. В допълнение, капачката също поддържа функцията за създаване на ваши собствени анимации, изображения или текстове. Капачката с дисплея е добре направена без кабели и на пръв поглед изглежда като класическа капачка-което е предимство пред подобни продукти, които обаче не предлагат толкова висококачествена изработка.

Технически спецификации:

Брой пиксели - 12x36
Размери на капачката - 26x17x13 xm
Захранване - вградена батерия от 700 mAh
Зареждане - микро USB кабел
Издръжливост на зареждане - до прибл. 5 часа
Напрежение - 5V
Цвят на дисплея - RGB
Тегло - прибл. 123g

Съдържание на пакета:

1x капачка
1x захранващ кабел
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка