Капачка на LED дисплея, програмируема чрез мобилен телефон - приложение в смартфон (iOS / Android)

Код: 88-255
98,00 лв Цена без ДДС: 81,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

LED капачка на дисплея с цветен дисплей, програмируем чрез мобилен телефон - приложение в смартфон (iOS / Android) - показващ текст или изображения.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED капачка на дисплея с цветен дисплей, програмируем чрез мобилен телефон - приложение в смартфон (iOS / Android) - показващо текст или изображения (вградена батерия) с възможност за създаване на ваши собствени текстове или изображения. Това е страхотен аксесоар за облекло в хай-тек. Кажете сбогом на ежедневните класически капачки, благодарение на LED интелигентната капачка никога повече няма да скучаете с мотива или логото на капачката. LED капачката има вшит дисплей, на който можете да използвате смартфон за показване на различни изображения или текст.

В допълнение, капачката също така поддържа възпроизвеждането на GIF - кратки анимации. Захранва се от вградена батерия с капацитет 700 mAh (зареждане чрез USB кабел) - батерията наистина е умело скрита в ръба на капачката и не пречи визуално при носене. Капачката на LED приложението , която се откроява най -добре на дискотека, клуб, парти или фестивал, е правилната инвестиция за вас, ако искате да привлечете внимание и особено да сте готини. Единственото ограничение ще бъде вашето собствено въображение. Излезте от опашката и създайте оригинална шапка, на която всички ще ви завиждат.

Запалителната LED капачка може да възпроизвежда различни изображения, анимации или текстове - вие контролирате всичко чрез приложението в мобилния телефон.

капачка с LED дисплей програмируем смартфон мобилен телефон

Можете да промените показваните теми чрез мобилното приложение (налично за Android и iOS). Има 16 оригинални анимации и 8 режима на показване. В допълнение, капачката също поддържа функцията за създаване на ваши собствени анимации, изображения или текстове. Капачката с дисплея е добре направена без кабели и на пръв поглед изглежда като класическа капачка-което е предимство пред подобни продукти, които обаче не предлагат толкова висококачествена изработка.

Технически спецификации:

Брой пиксели - 12x36
Размери на капачката - 26x17x13 xm
Захранване - вградена батерия от 700 mAh
Зареждане - микро USB кабел
Издръжливост на зареждане - до прибл. 5 часа
Напрежение - 5V
Цвят на дисплея - RGB
Тегло - прибл. 123g

Съдържание на пакета:

1x капачка
1x захранващ кабел
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка