Програмируеми LED очила - Напишете вашето съобщение

Код: 27-028
398,00 лв Цена без ДДС: 331,66 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Програмируеми LED очила - Напишете вашето съобщение!! Програмирайте собствения си текст според настроението си или изберете от различни предварително зададени анимации.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Програмируеми LED очила - Напишете вашето съобщение !! Програмирайте собствения си текст според настроението си или изберете от различни предварително зададени анимации. Тези програмируеми светодиодни странични очила (син LED) имат собствен софтуер. Животът на батерията от 400 mAh Li-on е до 4-5 часа в зависимост от избраната яркост и дизайн. Очилата се зареждат чрез USB кабела (необходимите кабели са включени).

Чувствате ли се чудесно? Напишете правилния текст и вярвайте, че ще бъдете център на вниманието, където и да сте! С тези програмируеми светодиодни очила ще имате всички очи. Те са най-добрият начин да привлечете вниманието на партита, концерти или дискотека.

LED програмируеми очила

Можете да създавате свои собствени съобщения чрез светодиоди на предната част на очилата или да избирате от различни анимации. Всеки компютър с USB порт може да се използва за качване на нови съобщения и дизайни.

LED очилата имат Arduino-съвместима схема, вградена в десния храм на очилата и акумулаторната батерия е вградена в левия храм. С включения софтуер Arduino IDE можете лесно да променяте превъртащите се текстови съобщения до каквото искате. Работим и с лесна за използване програма, която помага на начинаещите да развиват свои собствени анимирани модели.

LED очила са направени от печатни платки (PCB) за уникален вид и лесен достъп за електронни експериментатори. Това означава, че очилата трябва да се държат далеч от метални предмети като ключове и бижута, които биха могли да доведат до късо съединение на електрониката. Ако влязат в контакт с вода или течност, те трябва да бъдат напълно сухи преди следващата употреба. Те са също толкова крехки, колкото и всички други електронни устройства, така че когато работите с тях, трябва да внимавате.

Всички пластмасови части на LED очилата са направени с помощта на печатна RepRap 3D технология.

Технически спецификации:

  • 166 светодиода
  • 256 нива на контрол на яркостта на светодиодите
  • 400mAh литиева батерия
  • Зареждане чрез USB кабел
  • Вграден USB RS232 конвертор

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка