Програмируеми очила чрез мобилен Chemion

Код: 27-030
198,00 лв 118,00 лв Цена без ДДС: 98,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Програмируемите очила чрез мобилен Chemion са най-новите настройки, особено сред младите хора. Напишете вашето съобщение!!

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Програмируеми очила чрез Chemion - вашето послание или собствен дизайн са най-новите настройки, особено сред младите хора. Напишете вашето съобщение !! Програмирате свой собствен текст от настроението ви, или изберете от различни анимации по подразбиране. Тези програмируеми LED партита MATRIX са със собствен софтуер. Тамина на 2x 1,5 V AA батерии е 7-8 часа в зависимост от избраните модели и яркост.

Чувствате ли се чудесно? Напишете правилния текст и вярвайте, че ще бъдете център на вниманието, където и да сте! С тези програмируеми LED очила ще получите вниманието на всички хора наоколо. Те са най-добрият начин да се откроите на партита, концерти или на дискотеката.

очила за химиотерапия

Приложението може да бъде изтеглено чрез Google Play или App Store. След като очилата се свържат с телефона чрез Bluetooth, имате различни възможности за избор как да създадете свой собствен модел. Искате ли всички около вас да знаят как се чувствате? С помощта на текстовото приложение можете да напишете свой собствен текст. Ако сте креативни и обичате да рисувате, благодарение на тези програмируеми очила, можете да нарисувате свой модел с помощта на приложение за рисуване. Много е лесно и най-вече можете да промените текста или моделите си практически навсякъде, ако имате мобилен телефон с вас.

мобилно приложение за химиотерапия

Също така е възможно да се зададе интензивността на мигането или интензивността на яркостта. Можете да изберете различни еквалайзери, които мигат според звуците (ambient music).


Технически спецификации:

  • 2 x 1,5V AAA батерии (включени)
  • различна анимация по подразбиране
  • възможността за създаване на собствени проекти
  • 7-8 часа живот на батерията

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (10)

99%
10×