RGB LED парти очила с различни анимации

Код: 27-029
358,00 лв Цена без ДДС: 298,34 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

RGB светодиодни парти очила с различни анимации - програмируеми светодиодни дисплеи с 68 пълноцветни пиксела. Вие ще станете пешеходна светлина.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

RGB светодиодни парти очила с различни анимации - програмируеми светодиодни дисплеи с 68 пълноцветни пиксела. Ако искате да бъдете в центъра на вниманието и искате да превъзхождате навсякъде, просто вярвайте, че тези очила ще са най-добрият ви избор. Можете да избирате от огромния брой анимации, които ще се появят на вашите RGB очила.

Всеки ден можете да променяте цветната анимация и все още да се забавлявате с нея. Те са най-добрият начин да привлечете вниманието на партита, концерти или дискотека. RGB LED партитовите очила нямат вградена батерия. За да го използвате, трябва да свържете външно зарядно устройство като допълнителни аксесоари.

RGB LED очилата са програмируеми очила с 68 пълноцветни пиксела отпред. Светодиодите могат да показват различни цветове чрез смесване на нивата на червен, зелен и син цвят. Както и LED екран на компютъра или телефона. Интегрираният микроконтролер Arduino контролира цвета на всеки пиксел, за да покаже голямо разнообразие от цветни анимации. Въпреки че светодиодите са светли отвън, наистина ярки ... те са почти невидими отвътре. Много лесно можете да видите през прорезите на очилата.

Внимание: когато носите тези очила, ще бъдете в центъра на вниманието! Невъзможно е да се пренебрегнат очилата и веднага се свързвате с хората. Ще се превърнете в пешеходна светлина и хората, които ще ви попречат да говорите с вас ..

Какво ще получите? Ще получите LED панел с 68 пълноцветни пиксела, контролен пулт, резервна "хакерска" платка за добавяне на собствен кръг и инсталационен комплект, необходими за монтиране на рамката + малък шестограм. Също така ще получите специален тънък кабел за свързване към източник на захранване. USB кабелът е много тънък за оптимално носене.

RGB LED очила

RGB очилата са направени изключително от внимателно проектирани печатни платки. Обикновено печатната платка е скрита вътре в затвореното пространство, но ние използвахме 3D моделиране и прецизни производствени техники, за да създадем пъзел, който е много силен. Те са сгънати и разгънати точно като слънчевите очила. Всички електронни компоненти са изложени. Препоръчваме ви да внимавате да не падне направо на земята и във водата.

Комплектът RGB очила идва с електронни компоненти, напълно сглобени, но изисква някаква механична инсталация (без запояване). Трябва да съберете няколко парчета заедно (това е доста забавно и отнема около 15 минути), поставете осемте винта и свържете кабела. Пакетът се доставя с шестнадесетичен ключ, също така се нуждаете от малка отвертка Phillips, малки клещи или пинсети, както и защитна нишка или лепило.

Източник на захранване. За разлика от едноцветните LED матрични очила, RGB очилата имат вградена батерия. Изисква много повече енергия, затова решихме да включим тънък USB захранващ кабел, който може да бъде свързан с широка гама преносими USB акумулаторни батерии (можете да закупите в нашия електронен магазин като допълнителен аксесоар).

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка