LED дърво за коледно приложение, контролирано 2M - Twinkly Light Tree - 300 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi

Код: 78-030
598,00 лв Цена без ДДС: 498,34 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

LED дърво за коледно приложение, контролирано 2M - Twinkly Light Tree - 300 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi. Управление чрез приложение в смартфон.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED дърво за коледно приложение, контролирано 2M - Twinkly Light Tree - 300 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi. Управление чрез приложение в смартфон. Дърво със светлини - Светлини, които ще ви харесат. Тези революционни LED светлини за дървета носят уникални декорации за осветление в домовете ни, използвайки най-новите технологии. LED дърво - светлините се управляват чрез мобилно приложение, което е съвместимо с Android и iOS . LED дървото се състои от централна лента, която е висока 2 метра и 300 LED цветни RGB + W диода, опънати отгоре надолу, диаметърът на долния кръг е 1 метър, цветът на кабела е черен.

led дърво характеристики

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоявате и контролирате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия дисплей на светлинен мотив и шарка. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които да запълнят и озарят цялата стая или екстериора. Светлините са предназначени за вътрешна и външна употреба - защита IP44 .

примигващо светло дърво

Дърво със светлини - интелигентно LED коледно дърво TWINKLY - 300бр

led коледно дърво за смартфон

Диодни Средствата за RGB + W, че LED светлини могат да направят RGB лека сянка на 16 милиона цвята + W бял. Можете да регулирате интензивността на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

Вашата декорация може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли лека верижка на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

коледни интелигентни крушки

LED светлини - коледно дърво, контролирано чрез мобилно приложение за Android и iOS

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете веднага да го управлявате. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате измежду шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от Интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

примигващо мобилно приложение

Можете също така да контролирате интензивността на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията за таймер ви позволява да настроите светлината, за да включите или изключите автоматично по график време. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте в съответствие с настройките

мигновено приложениеуправление на светлините чрез мобилен телефонLED дърво контрол

Бърза инсталация и лесна работа благодарение на усъвършенстваното мобилно приложение Twinkly

оловно дърво

С допълнителното USB устройство MUSIC DONGLE вашето Коледно дърво ще реагира на музиката, изпълнявана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , в съответствие с зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на „показване по музика“, които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

трептяща музика

Уникален LED диод с нова 4-канална архитектура, която има всички ярки цветове на дъгата и перфектния чисто бял цвят

светодиодна лентаrgb + w доведеled крушки, контролирани чрез wifi

Характеристика:

плюс 300 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB + W светлина
плюс Височина 2 метра
плюс IP44 защита


Спецификация:

Модел: TWP300SPP-BEU
Височина на дървото: 2 метра
Брой диоди: 300
Съпротивление: IP44
Диаметър на диода: 5 мм
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
LED тип: RGB + W дифузен, матов
Кабел: черен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1,5A
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED дърво с 300 диода + контролер
1x адаптер
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка