Предварително запалени лампички за коледна елха - LED Twinkly Strings - 100 бр (20m) RGB + BT + Wi-Fi

Код: 78-074
178,00 лв Цена без ДДС: 148,34 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Верига за предварително запалени коледни лампички – Уникални LED светкащи струни – 100 бр. (20 м) RGB + Bluetooth + Wi-Fi със защита IP44.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Верига за предварително запалени коледни лампички - LED Twinkly Strings - 100 бр (20м) RGB + Bluetooth + Wi-Fi. Интелигентни коледни лампички - Светлини, в които ще се влюбите. Тези революционни LED светлини за дърво внасят уникална светлинна декорация в домовете ни, използвайки най-новите технологии. LED светлините на дърветата се управляват чрез мобилно приложение , което е съвместимо с Android и iOS .

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоите и управлявате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия светлинен мотив и модел. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озаряват цялата стая. Осветителните тела са предназначени за вътрешна и външна употреба - IP44 защита . Този размер - 100 лампи е подходящ за дървета с височина до 120 см.

Лампички за коледа - LED умни лампи TWINKLY - 100бр

мигащи светодиодни светлини за дървета

LED коледна елха - TWINKLY лампички - 100бр

мигащо осветление на дърветатамигащи светлини на коледна елха

Коледните лампички Twinkly Strings се състоят от 100 броя LED лампи, подходящи за украса на коледната елха. Светодиодът е разположен на всеки 8 см по кабелите, който е черен и зелен - за да се слее с дървото. RGB+W означава, че LED светлините могат да направят RGB светлинен нюанс от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензитета на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

Вашата украса може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате лека верижка на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

коледни умни крушки

LED лампички за елхата, управлявани чрез мобилно приложение за Android и iOS

Сложното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете да го управлявате незабавно. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате от шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

twinkly мобилно приложение

Можете също да контролирате интензитета на светлината, скоростта на промяна, цвят, нюанс, яркост, въртене, смесване и др. Функцията таймер ви позволява да настроите осветлението да се включва и изключва автоматично според график. Функцията за плейлисти ви позволява да задавате различни типове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте според настройките.

мигащо приложениеуправление на осветлението чрез мобилен телефоннай-красивата коледна елхаwifi LED лента

С опционалното USB устройство MUSIC DONGLE , вашето коледно дърво ще реагира на музиката, възпроизвеждана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , според зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на "показване по музика", които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. С МУЗИКА можете също да се наслаждавате на видео игри, да изживеете ново измерение, когато играете игри! Променящите се светлини в ритъма на музиката, като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

мигаща музика

Уникален светодиод, който има всички ярки цветове на дъгата

LED светлинна лентаwifi LED светлини

Характеристика:

плюс 100 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светли цветове
плюс IP44 защита


Спецификация:

Брой диоди: 100
Устойчивост: IP44
Диаметър на диода: 4,3 мм
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Светлинно разстояние: 8 см
Тип LED: RGB разпръснат плосък
Кабел: черно-зелен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1,5A
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED крушки за елха със 100 диода + контролер
1x адаптер
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка